سنگ هایی که برای نمای سنگی ساختمان انتخاب می شوند از استحکام و قابلیت های بیشتری در مقایسه با سنگ های مخصوص دکوراسیون داخلی برخوردار هستند. پایداری سنگ نما باید در برابر تغییرات آب و هوایی، بارش باران، آلودگی، فرسایش، ساییدگی و نور خورشید بالا باشد تا عمر سازه را افزایش دهد.
اجرای نمای ساختمان با استفاده از سنگ باید بر اساس اصول و ضوابط و رعایت یکسری نکات صورت گیرد تا نمایی مقاوم و پایدار ایجاد شود. همانطور که در نوشته های پیشین، به معرفی انواع سنگ ساختمانی پرداخته شد، سنگ ها به سه دسته سنگ آذرین، سنگ رسوبی و سنگ دگرگون تقسیم می شوند که هر کدام دارای انواع مختلف و قابلیت های مخصوص به خود هستند.
سنگ های مخصوص نماکاری شامل سنگ گرانیت، تراورتن، کوارتزیت، مرمر، سنگ آهک و ماسه سنگ می باشند. انتخاب سنگ نما باید بر اساس یکسری معیار انجام شود که در ذیل به آن ها پرداخته شده است. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
نکات مهم در انتخاب سنگ نما
چه عواملی سبب جدا شدن سنگ از نمای ساختمان می شوند؟
نکات پایانی
سنگ نما به سنگی گفته می شود که در ابعاد و اشکال مختلف تراش کاری و صیقل کاری شده و مورد استفاده قرار می گیرد. حفره هایی که در سطح سنگ وجود دارند، میزان تخلخل آن را نشان می دهند. هر چه این تخلخل بیشتر باشد آب و رطوبت به میزان کمتر در سنگ نفوذ می کند و سنگ دچار فرسایش نخواهد شد.
سنگ گرانیت و سنگ تراورتن از جمله سنگ هایی هستند که به دلیل تخلخل بالا بهترین گزینه برای نماکاری ساختمان به شمار می آیند. امروزه نماهای سنگی بسیار زیبا و چشمگیر بوده و ارزش بالایی به ساختمان می بخشند.
نمای سنگی یک نمای بادوام و مستحکم است که طول عمر بالایی داشته و با گذر زمان همچنان ظاهر زیبای خود را حفظ خواهد کرد. امیدواریم این نوشته توانسته باشد اطلاعات موردنیاز شما دوستان را به خوبی فراهم کرده باشد. نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این مطلب با ما درمیان بگذارید.