اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

سیمان

انواع سیمان پرتلند
سیمان های پرتلند از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی و با توجه به درجه هیدراتاسیون و توانایی مقاومت در برابر حمله سولفات ها به انواع زیر دسته بندی می شوند.

  • سیمان پرتلند معمولی یا تیپ 1

این نوع سیمان برای ساخت و سازهای عمومی که نیازی به استفاده از دیگر خواص سیمان نیست کاربرد دارد. سیمان پرتلند نوع 1 در ساخت پل ها، پیاده روها، واحدهای پیش ساخته، ساختمان ها، مخازن و روسازی جاده ها مورد استفاده قرار می گیرد.

  • سیمان پرتلند اصلاح شده یا تیپ 2

سیمان پرتلند تیپ 2 در ساخت سازه هایی استفاده می شود که در معرض خاک یا آب شامل یون های سولفات قرار دارند. این نوع سیمان در معرض حمله ی سولفات ها مقاومت متوسطی از خود نشان می دهد و سرعت هیدراتاسیون آن پایین است.

به دلیل همین سرعت پایین هیدراتاسیون سرعت گیرش سیمان پرتلند تیپ 2 کندتر از سیمان تیپ 1 می باشد. از این سیمان می توان در بتن ریزی در هوای گرم استفاده کرد، زیرا ساختار این سیمان به نحوی است که در زمان گیرش، حرارت کمی تولید می کند.

  • سیمان پرتلند زودگیر یا تیپ 3

سرعت هیدراتاسیون سیمان تیپ 3 بسیار بالا است و این سیمان بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، مقاومت زیادی از خود نشان می دهد. سرعت گیرش سیمان تیپ 3 بسیار بالا می باشد و در ساخت و سازهایی که قرار است در مدت محدود انجام شوند کاربرد دارد. سیمان پرتلند تیپ 3 در هنگام گیرش حرارت بالایی تولید می کند، بنابراین از این سیمان می توان برای بتن ریزی در مناطق سردسیر استفاده نمود.

سیمان

  • سیمان پرتلند کم حرارت یا تیپ 4

از این نوع سیمان در بتن ریزی های بسیار حجیم مانند ساخت سدها استفاده می شود. سرعت هیدراتاسیون این سیمان بسیار پایین است و گیرش آن به کندی انجام می شود. میزان حرارتی که در حین استفاده از سیمان تیپ 4 تولید می شود پایین است، به همین دلیل در بتن ریزی های حجیم که حرارت بالا خطرناک می باشد، کاربرد دارد.

  • سیمان پرتلند ضد سولفات یا تیپ 5

سیمان تیپ 5 پرتلند در برابر حمله ی سولفات ها بسیار مقاوم است و به آن نام سیمان ضد سولفات داده اند. به همین دلیل در ساخت سازه هایی که در معرض محیط های آبی و خاکی سولفاتی قرار دارند مورد استفاده قرار می گیرد. مقاومت این سیمان در مقایسه با مقاومت سایر سیمان های پرتلند پایین تر می باشد.

انواع مختلف دیگری از سیمان پرتلند نیز وجود دارد که از مخلوط این محصول با مواد دیگر تشکیل شده است. در ذیل به معرفی این محصولات می پردازیم.

  • سیمان پرتلند رنگی که با سنگ زنی 5 تا 10 درصد رنگدانه های مناسب با سیمان پرتلند خاکستری سفید یا معمولی ساخته می شود.
  • سیمان پرتلند کم قلیایی که با انواع خاصی از سنگدانه های حاوی سیلیس ساخته می شوند.
  • سیمان سنگ تراشی که از مخلوط سیمان پرتلند و سنگ آهک زمینی تشکیل می شود.
  • سیمان پرتلند پوزولانی که از جنس سیلیکات است و حداکثر 15 درصد سیمان پرتلند را ماده پوزولانی تشکیل می دهد.
  • سیمان سرباره که مخلوطی از سیمان پرتلند و سرباره گرانول می باشد.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>