اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

عایق حرارتی

در حال حاضر به علت محدود بودن ذخایر انرژی اکثر ساختمان سازان به دنبال تدابیری برای صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی هستند و سعی می کنند ساختمان ها را به نحوی بسازند که میزان هدررفت انرژی در آنها به حداقل برسد. عایق ها از جمله محصولاتی هستند که به عنوان یک پوشش عمل کرده و مانع از انتقال و هدررفت انرژی می شوند.

با فرا رسیدن فصل سرما نیاز ساختمان به عایق حرارتی شدت پیدا می کند، زیرا در صورت عدم عایق کاری مناسب، سوخت بیشتری برای گرم کردن ساختمان مصرف می شود و در نتیجه هزینه قبوض نیز بالا رفته و از نظر اقتصادی هزینه سنگینی بر دوش ساکنین تحمیل می شود. برخی از عایق های حرارتی علاوه بر کنترل گرما مقاومت بالایی در برابر آتش دارند و در واقع کندسوز می باشند.

در گذشته از پشم شیشه به عنوان عایق برای لوله های انتقال آب در فصول سرد استفاده می شود، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی انواع جدیدی از عایق به بازار ارائه شده اند که نیاز یک ساختمان را تامین می کند و مصرف انرژی را به حداقل می رساند.

عایق حرارتی چیست؟

عایق حرارتی به پوششی گفته می شود که از انتقال گرما و حرارت از یک مکان به مکان دیگر جلوگیری به عمل می آورد. حرکت گرما از مکان گرم به مکان سرد است، از این رو برای ممانعت از انتقال گرما به فضای سرد باید از عایق های حرارتی استفاده شود. از عایق حرارتی در مکان های مختلف استفاده می شود، از جمله دیوارها، سقف، پوشش لوله های آب گرم و سرد و کف ساختمان.

وقتی درجه حرارت محیط متعادل باشد فرد آرامش بیشتری داشته و به فعالیت های روزانه می پردازد. عایق کاری ساختمان را در زمستان گرم و در تابستان خنک نگه می دارد. خرید و نصب عایق در مرحله اول ممکن است کمی هزینه بردار باشد، اما در طولانی مدت منجر به صرفه جویی در هزینه ها شده و صرفه اقتصادی در بر خواهد داشت. پوشش قسمت های مختلف ساختمان با عایق حرارتی منجر به صرفه جویی 50 درصدی مصرف سوخت و انرژی می شود.

انتخاب یک عایق حرارتی مناسب با توجه به شرایط آب و هوایی و دمای محیط صورت می گیرد. ضخامت عایق باید به اندازه ای باشد که با حداقل میزان ممکن بتواند هدر رفت انرژی را کاهش دهد. از جمله ویژگی هایی که یک عایق خوب بدان نیازمند است می توان به مقاومت حرارتی بالا، مقاومت فشاری ایده آل، عدم رشد قارچ و کپک، مقاومت در برابر نم و رطوبت و چگالی بالا اشاره نمود.

در حال حاضر عایق های حرارتی که به بازار عرضه می شوند به صورت تخته ای، فله ای، نواری، لحافی، لوله ای و آجری می باشند. در این نوشته از ساختمانچی به معرفی انواع عایق های حرارتی و ویژگی آنها پرداخته شده است. با ما همراه باشید.

یک عایق حرارتی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

  • در برابر حرارت، عوامل میکروبی و قارچی، فشار و اشعه ماورای بنفش مقاومت بالایی داشته باشد.
  • از لحاظ شیمیایی خنثی باشد و در برابر عوامل خارجی واکنش ندهد.
  • در مقابل حرارت و گرمای زیاد چروک نشود.
  • چگالی مناسبی داشته باشد.
  • عمر مفید و بالایی داشته باشد.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
راضی:
از دیوار داخل خانه ما زمستانها سرمای شدیدی میاد ۱- از این نوع عایق حرارتی میتوان از داخل خونه هم استفاده کرد یا فقط از بیرون ساختمان زده میشه؟ ۲- ابن نوع از عایق حرارتی چند درصد می‌تواند از سرمای داخل خانه جلوگیری کند؟ ممنون از پاسختون
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)

نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>