صادرات پرتقال به روسیه:
صادرات پرتقال به روسیه هر ساله با توجه به قیمت خرید مقصد انجام می گردد. این قیمت می بایست در حدی باشد تا تجار بتوانند سودی نصیب خود کنند. ایران در تولید انواع مرکبات مقام هفتم را دارد.
تولید و صادرات پرتقال ایران:
تولیدات ایران سالانه بالغ بر 5 میلیون تن می باشد که از این مقدار 2 میلیون 800 هزار تن به پرتقال اختصاص دارد.
به سبب این حجم از تولید که مازاد مصرف داخل است راه کارهایی جهت ارسال این میوه به خارج از ایران می تواند سودمند باشد.
به همین دلیل تاجران ایرانی در پی بازار یابی این محصول برآمده اند. یکی از کشور های که می تواند انواع پرتقال ایران را خریداری نماید کشور روسیه است.
این کشور با نداشتن شرایط جوی مناسب جهت تولید محصولات باغی ناگزیر است بسیاری از میوه ها را از دیگر کشور ها خریداری نماید.
ایران به سبب نزدیکی با این کشور توانسته راه را برای انواع محصول باغی خود باز کند. پرتقال های ایران اگر از نظر قیمتی بتوانند با دیگر کشور های صادر کننده پرتقال رقابت کند می توانند در این زمینه موفق تر باشد.
صادرات پرتقال به روسیه:
ترکیه و مصر دو رقیب سر سخت در صادرات مرکبات برای ایران هستند. هزینه های گمرکی پایین تر سبب می شود تا این کشور ها بتوانند صادرات بهتری داشته باشند.
البته ناگفته نماند طعم پرتقال ایران برای روس ها چندان خوشایند نیست. اما اگر پرتقال دیگری وجود نداشته باشد از آن استقبال خواهند کرد. اتفاقی که چند سال پیش رخ داد.
وجود مگس مدیترانه ای در پرتقال ترکیه سبب شد تا روس ها تنها از پرتقال ایران خریداری نمایند. صادرات پرتقال به روسیه می تواند بر قیمت آن در بازار داخل نیز اثر گذارد.
قیمت صادرات پرتقال:
قیمت پایین این میوه در داخل و شاکی بودن باغداران راه شدن راه صادرات می تواند این امر را تا حدودی بهبود ببخشد.
شرکت های صادراتی مختلفی در ایران وجود دارند. این شرکت ها سفارش های مختلفی از شرکت های روسی جهت تامین پرتقال انجام می دهند. به همین سبب این شرکت های داخلی به دنبال خرید محصولی با کیفیت و قیمت مناسب هستند.