صادرات کنسانتره میوه ایران به ترکیه:
کنسانتره های میوه در ایران تولید شده و انواع های مختلفی دارد و این کنسانتره های میوه سالانه به مقدار و اندازه های انبوه به کشور همسایه ترکیه صادر می شود.
تجارت کنسانتره:
کنسانتره عصاره یا پوره ی میوههاست و تفاوت بسیاری با نکتار یا آبمیوه دارد، آب میوه در خانه به راحتی و به صورت دستی تولید می شود ولی کنسانتره باید در کارخانه تولید شود، زیرا غلیظ کردن آبمیوه توسط فیلترینگ انجام می شود و تهیه و نگه داری این فیلترینگها در خانه غیر ممکن است.
در آبمیوه های صنعتی در بیشتر مواقع از مواد های افزودنی بسیاری استفاده می شود ولی کنسانتره طبیعی بوده و فقط و فقط از میوه ی مربوطه تولید می شود.
کنسانتره های میوه هایی که طرفداران بسیار دارد به شرح زیر است:
هر میوهای که در بالا ذکر شد دارای ویتامینهای بسیاری هستند که برای بدن و پیشگیری از انواع بیماریها موثرند.
گاه کنسانترهها به صورت ترکیبی تولید میشوند یعنی از چندین میوه برای تولید یک کنسانتره استفاده میشود.
صادرات کنسانتره ی میوه:
میوههایی که از آنها در تولید کنسانتره استفاده میشود در دل ایران رشد و پرورش یافتهاند و در ایران میوهها به صورت طبیعی کشت و برداشت می شوند و به دلیل طبیعی بودن میوه ها کنسانترههای تولیدی ایران نیز طبیعی است.
به دلیل همین طبیعی بودن کشورهای بسیاری خواهان وارد کردن کنسانترههای تولیدی ایران به کشورهای خود هستند.
کنسانتره میوه صادراتی شرکت پارس فراور دارای ویژگی های زیر است:
صادرات کنسانتره میوه به کشور ترکیه:
از بزرگترین کشورهای وارد کننده ی کنسانترهی میوه میتوان کشور ترکیه را نام برد سالانه کنسانترههای میوه ایران به صورت انبوه وارد مرز کشور ترکیه می شود و برای ایران درآمدزایی بسیاری ایجاد میکند.
همچنین در داخل کشور ایران نیز تولیدکنندگان بسیاری هستند که به خرید کنسانتره میوه برای تولیدات آبمیوه های نکتاری اقدام می کنند.
در تولید نکتارهای آب میوه ای از درصد بیشتری آب میوه تغلیظ شده طبیعی استفاده میشود. کنسانتره میوه و پوره میوه امروزه با نام و برندهای متنوعی در سایر فراورده های نوشیدنی، مربا مارمالاد و دسر دیده میشود.
پاسخ زینگ:
سلام. لطفا به بخش خدمات کشتیرانی زینگ مراجعه نمایید لطفا برای ثبت سفارش یا حمل بار، اپلیکیشن زینگ را از اینجا دانلود نمایید.