صادرات زرشک پفکی به فرانسه:
آیا زرشک ایران به فرانسه ارسال می شود؟ صادرات کدام انواع زرشک ایران (پفکی یا دانه اناری) به فرانسه بیشتر است؟
با توجه به اینکه انواع زرشک صادراتی ایران دو نوع بیشتر نیستند معمولا از هر دو نوع برای صادرات به کشورهای مختلف استفاده می شود، با این حال برای کشور فرانسه با عنایت به اینکه گمرک این کشور بر روی سلامت محصولات وارداتی بسیار حساس است پارامتر های دیگری نیز علاوه بر انوع و قیمت مطرح میباشد.
یکی از مهم ترین پارامتر ها برای فرانسه عدم آلودگی محصول به قارچ ها، آفات و سموم شیمیایی میباشد.
زرشک به صورت انحصاری در ایران تولید می شود و بیش از نود درصد تولید آن در دنیا مربوط به استان خراسان جنوبی است. جالب تر آنکه درصد بالایی از این تولیدات ارگانیک می باشد و اگر بتوان فرآوری ارگانیک نیز انجام داد این محصول برای صادرات به فرانسه بسیار مناسب خواهد بود.
در تولید ارگانیک این محصول هم باتوجه به اینکه کشور های اروپایی سرمایه گذاری بلند مدت بر روی واردات این محصولات انجام می دهند برای سهولت در تامین دائم با کیفیت ثابت توصیه می شود از نوع زرشک پفکی استفاده شود که در تمام طول سال قابل تامین می باشد.