صادرات انواع سبزیجات خشک به عراق:
صادرات سبزی جات و کلیه صیفی جات به دلیل خواص ویژه و ارزش غذایی که دارا میباشند در انواع تازه و خشک به کشور عراق صورت خواهد گرفت.
خشک کردن سبزیجات فواید فراوانی برای ما دارد ما برای اینکه بتوانیم همیشه از مواد غذایی از جمله سبزیجات که استفاده فراوانی در غذاهای ما دارند استفاده کنیم خشک کردن این محصولات جه به صورت سنتی و چه صنعتی دارند.
برای خشک کردن مواد غذایی باید چند نکته را ما رعایت کنیم. دمای مواد غذایی را نباید بسیار کم یا بسیار بالا نگه داریم.
اگر درجه حرارت کم باشد ممکن است باکتریها در مواد غذایی افزایش یابند؛ و اگر هم درجه حرارت مواد غذایی بیش از حد بالا باشد به جای آن که خشک شود پخته میشود.
خشک کردن مواد غذایی گوناگون با هم متفاوت هستند ولی ما در اینجا چند نمونه از سبزیجات را برای شما مثال می زنیم.
شما می توانید برای خشک کردن سبزیجات خود از دماهای بالاتر شروع کنید، اما بعد از مدتی دما را به آرامی کاهش دهید و سینی را بچرخانید تا همه جا به خوبی خشک شود.
سبزیجات وقتی خوب خشک میشود که زمانی شما آن را لمس می کنید، رطوبت آن خیلی کم شده باشد. وقتی سبزیجات خشک می شوند باید سخت شده باشد.
برای بستهبندی یا ذخیره سازی محصول خشک شده خود در نظر داشته باشید که هیچ رطوبت نباید اجازه ورود به ظرف یا محل ذخیره سازی را داشته باشد. سبزیجات خشک شده نباید رطوبت هوا را جذب کنند، به طوری که ظرف بستهبندی باید مهر و موم شده باشد. برخی ظروف قابل نگهداری مانند قوطی و کیسههای فریزر پلاستیکی مخصوص است.
بستهبندی جدید نانویی نیز به بازار معرفی شده است که مدت ماندگاری را خیلی زیاد میکند این بستهبندیها باید در جای خنک و تاریک و خشک نگهداری شود.