اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

آشنایی با صنعت خودرو در آلمان
صنعت خودرو در آلمان به همت تعامل سازنده ی دانشگاه و صنعت توانسته است رشد چشمگیری در جهان داشته باشد به طوری که در کل فروش های سال 2017 صنعت خودرو در آلمان به میزان 426 میلیارد یورو تولید داشته است.

صنعت خودرو در آلمان
صنعت خودروسازی در آلمان به عنوان یکی از رقابتی ترین و نوآورانه ترین صنایع در جهان شناخته می شود. این صنعت ماشین سازی در آلمان، رتبه ی سوم از نظر بیشترین تولید در جهان شناخته می شود. یکی از مهم ترین علومی که در آلمان در جایگاه بالایی قرار دارد، مهندسی مکانیک است که مهم ترین عامل را در خودروسازی صنعت این کشور دارد.

همچنین می توان گفت مهم ترین پیشرفت صنعت خودرو در آلمان، رابطه ی تنگاتنگ دانشگاه با این صنعت و وجود شرکت های کوچک و بزرگی است که سعی می کنند تا از دانشجویان به عنوان یک نیروی کار مفید و آشنا به کارشان بهره گیرند. این قضیه را می توان در مورد اکثر صنایع در آلمان نیز تعمیم داد. نمایشگاه صنعت خودرو فرانکفورت از جمله نمایشگاه های پر طرفدار آلمان نیز می باشد.

صنعت خودروسازی در آلمان توانسته است در حجم بسیار زیادی از نیروی کار فعال را مشغول به کار کند که می توان این مهم را از گزارشی که در سال 2009 میلادی منتشر شد و نشان می داد که بیش از 747 هزار نفر در این زمینه مشغول اند، درک نمود.

امروزه صنعت خودروسازی آلمان یکی از بزرگ ترین کارفرمایی در جهان است. همچنین این کشور به عنوان تولید کننده ی پیشرفته ترین و باکیفیت ترین ماشین هایی که توسط بشر خلق می شود، شناخته می شود.

تاریخچه ی صنعت خودرو در آلمان
صنعت خودروسازی آلمان در اواخر 1920 و اوایل 1930 به علت رکود اقتصادی به عنوان یکی از صنایع جهانی فروپاشید که این یک روز غم انگیز برای تاریخ اتومبیل های آلمان بود.

در سال 1930، زمانی که حزب نازی به قدرت رسید، تغییرات مهمی در صنعت خودرو آلمان رخ داد. از سیاست های آن دوره می توان به سیاست بالا بردن استاندارد های زندگی شهروندان، کار در طرح های ساخت بزرگراه ها، و ساخت کارخانه ی فولکس واگن که برای طراحی خودروهای ارزان برای مردم بود اشاره کرد.

امروزه شرکت های بزرگی از جمله آئودی، بی ام دبلیو، مرسدس بنز و پورشه در این کشور وجود دارند که هرکدام تاریخچه ی خاص خود را داشته که در ادامه به آن می پردازیم.

امروز صنعت خودروسازی در آلمان نزدیک به 6 میلیون تولید دارد که 31.5 درصد از سهم تولید کل اتحادیه اروپا را تشکیل می دهد.

مقایسه خودروسازی ایران و آلمان
خودروسازی در آلمان از حدود 131 سال پیش با قدم گذاشتن کارل بنز برای تولید خودرو در آلمان برداشته شد که از نظر قدمتی، می تواند به بلند بودن قدمت این صنعت در آلمان اشاره کند.

در ایران که صنعت خودروسازی بزرگ ترین صنعت بعد از صنعت نفت به شمار می رود، ساخت خودرو از اوایل دهه ی 40 شروع می شود. در سال 57 ایران در حدود 432 هزار دستگاه اتومبیل در سراسر کشور داشت که رشد بسیار بالایی در میزان تولید توسط شرکت های خودروسازی آن زمان به خصوص پیکان به دست آورد.

در سال 1380 به بعد سمند به عنوان اولین خودروی ایرانی شناخته شد که مراحل ساخت و تولید آن توسط کارشناسان ایرانی اجرا شد. چالش های صنعت خودرو آلمان در این مقاله یاد شده است.

طبق آمارها ایران تا مارس 2009، توانست به یک میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات خودرو دست یابد.

امروزه اما صنایع خودروسازی در ایران گرفتار مدیریت اشتباه، بحران ارزی ناشی از تحریم ها، سوء استفاده ی منفعت طلبان و افزایش قیمت دلار شده اند که سبب شده است تا قیمت تمام شده خودروهای تولیدی افزایش یابد و قطعه سازان با کاهش تولید روبرو شوند.

در آلمان اما وجود خودروسازی های قدرتمند، اهمیت بسیار زیاد این صنعت به طوری که از هر پنج شغل، یک شغل مرتبط با این صنعت است و تکنولوژی و دانش بروز سبب شده است تا این کشور بتواند به یک قطب صنعتی برسد.

خودروسازی در آلمان براساس سه اصل ایمنی، کیفیت و سرعت شکل می گیرد که به دست آوردن رضایت مشتری و افزایش کیفیت صنعت خودروسازی آلمان، اولویت های اول هر کمپانی آلمانی است تا بتوانند در داخل و خارج از کشور محصول تولیدی شان را به رقابت بگذارند.

افزایش کیفیت، پویایی و نوآوری در محصولات عمومی و محصولات اختصاصی و حساسیت در قیمت گذاری از دیگر ویژگی ها خودروسازان آلمانی است. برای بررسی صنعت خودرو به این مقاله مراجعه کنید.

شرکت های خودروسازی آلمان
اگر بخواهیم کمی در مورد شرکت ها و صنعت خودرو در آلمان نکاتی را بگوییم موارد زیر حائز اهمیت است:

مرسدس بنز: خودروهای ساخته شده توسط شرکت دایملر که در سال 1926 تأسیس شده است، بنز نام دارند.

ب ام و: این شرکت از تولید کنندگان بنام خودروهای سواری و موتور سیکلت ها در جهان است که در سال 1916 تأسیس شد و در سال های 1923 و 1929 آغاز به تولید موتور سیکلت و اتومبیل نمود.

پورشه: این کمپانی در سال 1947 در اشتوتگارت آلمان تأسیس شد که به تولید اتومبیل های اسپرت می پردازد. محصولات این کمپانی تابحال توانسته است 16 بار به قهرمانی در مسابقات لمانز برسند.

آئودی: یکی دیگر از شرکت های تولید کننده ی صنعت خودرو در آلمان است که در سال 1909 میلادی تأسیس شد و اکنون تولیدات خود را در 9 کارخانه که در 8 کشور اروپایی قرار دارد، انجام می دهد.

فولکس واگن: این شرکت امروزه بزرگ ترین تولید کننده ی خودرو در آلمان می باشد که کارخانه ی آن در سال 1930 توسط آدولف هیتلر تأسیس شد. وظیفه ی این شرکت در آن دوران، ساخت خودرویی در صنعت خودرو در آلمان بود تا عموم مردم قدرت خرید آن را داشته باشند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>