کاربرد چوب های روسی نراد، یولکا، ساسنا چیست؟
این چوب با توجه به خصوصیاتی که دارد می توان از آن برای ساخت سازه های مختلفی استفاده کرد. ابعاد مختلف، ارزان بودن، سبک بودن، خوش کار بودن، مقاومت بالا در مقابل موریانه, امکان اجرای رنگ های مختلف بر روی چوب، مقاومت مناسب در برابر رطوبت عواملی است که می توان از این چوب ها در ساخت سازه های مختلف چوبی از آن استفاده کرد.
آلاچیق چوبی، درب و پنجره چوبی، کف پوش چوبی، نمای چوبی، پالت چوبی، زیرسازی سقف، کمد و کابینت چوبی، قرنیز چوبی، انواع زهوار و نبشی، لمبه، انواع لوازم دکوری دیوارهای جداکننده انواع قالب بندی، نرده پله مواردی هستند که در ساخت آن ها از چوب نراد، یولکا، ساسنا بسیار زیاد استفاده می شود.
چوب نراد در شمال کشور به واسطه مقاومت بالا در مقابل حشرات چوب خوار کاربرد فراوانی دارد و حتی چوب جنگل های شمال هم در استان مازندران و گیلان کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
ابعاد الوار چوب روسی نراد، ساسنا و یولکا
تخته الوار چوب نراد، یولکا، ساسنا و … را می توانید در ابعاد و اندازه های مختلفی خریداری نمایید؛ اما در این نوشته به رایج ترین اندازه های الوار چوب نراد، یولکا، ساسنا اشاره خواهیم کرد. این الوار و تخته ها از ضخامت 2.5 تا 7.5 سانتی متر، و طول 4 متر تا 6 متر در بازار به فروش می رسد.در زیر رایج ترین الوارهای موجود در بازار را به سانتی متر معرفی می کنیم:
اینکه شما چه اندازه ای از الوار را برای ساخت سازه چوبی مورد نظرتان انتخاب کنید، بستگی به محاسبات دقیق شما برای ساخت دارد. البته همه این ابعاد مطمئناً در یک فروشگاه موجود نیست و شما باید با گشت و گذار در چوب فروشی های شهرستان ابعاد مورد نظرتان برای خرید الوار چوب های وارداتی از روسیه نراد، یولکا، ساسنا پیدا کنید.
روش تعمیر ضربه خوردگی چوب نراد
یکی از مشکلاتی که معمولاً برای چوب هایی با بافت نرم مثل نراد، یولکا، ساسنا پدید می آید، ضرب خوردگی و خراش در اثر برخورد با اجسام تیز یا سنگین است. در این نوشته آموزشی ساده و آسان برای تعمیر ضربه خوردگی چوب معرفی خواهیم کرد.
مقداری آب را بر روی قسمتی که ضربه خورده است بریزید و منتظر بمانید تا جذب چوب شود. در این حالت آب خود را به بخش های فشرده شده زیرین چوب می رساند.
دستمال پارچه ای را بر روی همان قسمت قرار دهید و باز هم کمی آن را مرطوب کنید.اتو را روی پارچه قرار دهید و به مدت 10 دقیقه عملیات گرمادهی را انجام دهید تا آب موجود در زیر چوب تبخیر شود تا بافت های فشرده شده را آزاد کند و به بالا برگرداند.