کابینت یکی از عناصر بسیار مهم و ضروری در آشپزخانه است که نه تنها وسایل و لوازم را مرتب و سازماندهی می نماید بلکه عامل اصلی زیباسازی فضا نیز محسوب می شود. اگر به انواع دکوراسیون آشپزخانه مدرن نگاهی بیندازید متوجه اهمیت این المان کاربردی و دکوراتیو خواهید شد. به معنای واقعی می توان گفت کابینت بیشترین سهم را در دکوراسیون آشپزخانه به خود اختصاص داده و زیبایی فضا را دوچندان می کند. اگر در حال بازسازی خانه خود هستید و یا به دنبال کابینت برای خانه جدید خود می گردید مسلماً با تنوعی از طرح، رنگ و جنس آن مواجهه شده اید اما ممکن است در انتخاب آن تردید داشته باشید. نگران نباشید. ساختمانچی شما را در انتخاب بهترین و ایده آل ترین کابینت یاری می نماید.
در نوشته های پیشین به معرفی انواع کابینت آشپزخانه و روکش های آن پرداختیم. کابینت ها از جنس های مختلف ساخته می شوند و هر کدام دارای معایب و مزایای خاص هستند. از جمله متریال هایی که بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرند می توان ام دی اف، پی وی سی، نئوپان، هایگلاس، فلز و چوب طبیعی را نام برد. از بین تمام موارد، PVC مقاوم ترین متریالی است که در برابر عوامل مختلف آسیب ناپذیر است. امروزه استفاده از پی وی سی در ساخت کابینت آشپزخانه روشی جدید است که در بازار رواج یافته است. این ماده نوعی پلیمر محسوب میشود که در صنعت ساخت و ساز به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. ورق های PVC با ضخامت های مختلف و به دو صورت هایگلاس و مات تولید میشوند. از این ورق ها در ساخت کابینت سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و استخرهای تفریحی استفاده میشود. این کابینت ها در رنگ های مختلف تولید میشوند و می توان آنها را با توجه به دکوراسیون داخلی مورد نظر انتخاب نمود.
مزایای کابینت پی وی سی (PVC)
طراحی و ساخت کابینت با پی وی سی یکی از ایده های نوین در صنعت کابینت سازی است زیرا این ماده مقاومت و طول عمر بسیار بالایی دارد، از این رو مورد استقبال اکثر صاحب خانه ها قرار گرفته است. از جمله مزایای این مدل کابینت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
معایب کابینت پی وی سی (PVC)
قیمت کابینت پی وی سی
قیمت کابینت پی وی سی در مقایسه با سایر کابینت ها کمی گران تر است زیرا ضد آب بودن مهم ترین مزیت آن می باشد. رایج ترین رنگی که برای این کابینت انتخاب می گردد، رنگ سفید است اما می توان رنگ های دیگر را با قیمت یکسان با توجه به سلیقه انتخاب نمود.