اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کاربرد چوب افرا

افرا با نام علمی Acer در نواحی جنگلی با خاک های اسیدی می روید، از این رو در جنگل های شمال ایران فراوانی زیادی دارد. البته این به آن معنا نیست که در جاهای دیگر امکان پرورش ندارد. از گونه های مختلف چوب افرا در ایران می توان به افرا پلت، کیکم، شیردار اشاره نمود.

بیشترین فراوانی متعلق به افرا پلت با نام علمی Acer insigne و نام انگلیسی Maple tree می باشد. ارتفاع این درخت به 30 متر و قطر آن به 160 سانتی متر می رسد. رنگ چوب آن سفید مایل به کرم با درخشندگی کم و بیش صدفی است.

چوبی نیمه سنگین و خوشکار و قابل تورق است و بنابراین در صنایع مبلمان سازی، کف پوش و روکش سازی کاربرد دارد. همچنین قابلیت کنده کاری و ظریف کاری، خراطی، مجسمه سازی و... دارد. از دیگر ویژگی های افرا، بافت نامشخص درون چوبی آن است.

کاربردهای درخت افرا

افرا بیشتر یک درخت زینتی است و در بعضی سرزمنین ها من جمله ژاپن اهمیت فرهنگی دارد. نشان وسط پرچم کانادا برگ درخت افرا است. افرا چوبی نیمه سخت و رنگ سفید مایل به کرم دارد. چوب افرا نیمه سنگین و نیمه سخت، خوشکار، سبک، شکننده و قابل تورق است. از این چوب در ساخت اندام های مصنوعی، خراطی، ساخت مبلمان، ساختمان های چوبی، وسایل موسیقی و لوازم تزئینی استفاده می شود.

شربت درخت افرا، شیره ای است که معمولاً از گونه های شکر قرمز و سیاه افرا به دست می آید. در شرایط اقلیمی سرد این درختان در فصل زمستان در تنه و ریشه خود نشاسته ذخیره می کنند. این نشاسته به شکری تبدیل می شود که در بهار به همراه شیره درخت بالا می آید.

برای جمع آوری این شیره باید درون تنه ی درخت افراد حفره ای ایجاد شود. شیره جمع آوری شده به وسیله گرما و عمل تبخیر، آب اضافه خود را از دست می دهد و شربت تغلیظ شده افرا را به جای می گذارد. شربت افرا در درمان الزایمر مفید می باشد. به ترمیم سلول های عصبی کمک می کند. شربت تهیه شده از این گیه خاصیت ضد اکسیدانی و ضد التهابی دارد. برای درمان سرطان و دیابت مفید می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
حسین کنعانی:
بیشتر کاربرد های درخت افرا صنوبر بالسا نراد
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>