ترخیص پارچه:
یکی از مهمترین عوامل واردات پارچه پایین بودن نسبت تولید به تقاضا، قدیمی بودن دستگاههای نساجی و همچنین افزایش قیمت تولید پارچه به علت تحریم بودن ایران است که اینها و برخی از عوامل دیگر بیش از پیش موجب واردات و ترخیص پارچه شده است. البته تجارت پارچه نیز قوانینی دارد که باید رعایت شود.
قوانین مربوط به واردات و ترخیص پارچه از گمرک:
یکی از مسائل مهم در خصوص واردات و ترخیص پارچه تابعیت از قوانین جمهوری اسلامی ایران است. طبق آخرین قوانین واردات شخص واردکننده پارچه، حتما می بایستی قبل از خرید پارچه مورد نظر، یک نمونه از آن را جهت تعیین میزان تعرفه گمرکی آن پارچه به گمرک بفرستد.
آزمایشگاه گمرک بعد از بررسی پارچه، میزان تعرفه گمرکی را مشخص میکند. اگر شخص واردکننده از این قوانین پیروی نکند و یا به علت عدم آگاهی از این قوانین پارچه را وارد گمرک نماید، ضمن اینکه نسبت به پرداخت حقوق گمرکی و تعرفه وارداتی باید اقدام نماید مشمول جریمه انتظامی 10% الی 100% بنا به تشخیص معاون امور گمرکی با توجه به دفعات تخلفات بازرگان یا وارد کننده میشود.
ارزش پارچه براساس فاکتورهای مختلفی تعیین می شود که از جمله آنها گرماژ، جنس، عرض، نوع دوخت آن است و آنچه باید بدانید این است که حقوق گمرکی اکثر پارچه ها 32 درصد ارزش پارچه میباشد. طبق قوانین تجارت پارچه، ترخیص پارچه از گمرک شامل 9 درصد مالیات و ارزش افزوده می شود.
واردات پارچه:
به علت دستگاه های نساجی فرسوده در کشور، ما با مشکل تولید پارچه مواجه هستیم، در نتیجه تاجران اقدام به واردات انواع مختلف پارچه میکنند. به خصوص ایران یکی از کشورهای پرمصرف در زمینه پارچه مشکی است. بیشترین میزان واردات پارچه از کشورهایی چون چین، ترکیه، امارات متحده، پاکستان، آلمان، ایتالیا، تایوان و…. میباشد.
مرغوبترین پارچه از ترکیه وارد کشور میشود اما بیشترین میزان پارچه وارداتی از کشور چین صورت میگیرد. بیشترین میزان واردات پارچه از طریق مرزهای دریایی است.
ترخیص انواع پارچه:
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)