انواع شیشه رنگی و کاربرد آنها در دکوراسیون داخلی
شیشه ها در قسمت های مختلفی کاربرد دارند و برای اهداف متفاوتی استفاده می شود. یکی از انواع پر کاربرد شیشه، شیشه رنگی است که در زمینه دکوراسیون داخلی و زیبا سازی ظاهری قسمت های مختلف ساختمان ها استفاده می شود. شیشه رنگی از طریق دو روش کلی تولید می شود.در روش اول با استفاده از اضافه کردن یا کم کردن استفاده از برخی مواد شیمیایی در اولین مراحل ساخت شیشه، شیشه رنگی تولید می کنند.
در این روش برای رسیدن به رنگ قرمز به شیشه اکسید مسی اضافه می کنند. در روش دوم ساخت شیشه های رنگی، شیشه سفید بدون رنگ را در شیشه ذوب شده رنگی قرار می دهند به صورتی که دو طرف آن رنگی شود. با توجه به طریقه ساخت شیشه رنگی می توان دو نوع کلی برای آن نام برد که در رنگ های مختلفی تهیه شده و در صنایع مختلفی استفاده می شود.
از مهم ترین کاربرد های شیشه رنگی می توان استفاده در دکوراسیون ساختمان ها را نام برد. از جمله شیشه های رنگی که برای کاربرد دکوراسیون داخلی می توان از آن استفاده کرد و به نوعی برای همین هدف طراحی و ساخته شده است می توان شیشه لاکوبل را نام برد. در ادامه در مورد شیشه های رنگی و کاربرد آنها در دکوراسیون داخلی صحبت خواهیم کرد.
شیشه لاکوبل و موارد استفاده
شیشه لاکوبل یا شیشه دکوراتیو در نوع رنگی یک نوع شیشه است که با استفاده با کیفیت ترین و عالی ترین رنگ های اروپایی ساخته می شود. این شیشه دارای چسبندگی، سختی و مقاومت بالایی هستند که با هدف استفاده در فضاهای دکوری در ساختمان ها ایجاد شدند.
این نوع شیشه در رنگ های بسیار متنوع و زیبایی تولید شده است و می توان به استفاده از آن سایر طرح ها و نقش ها را برای دکور داخلی ساختمان ها اجرا کرد. شیشه دکوراتیو فضای درونی ساختمان را بزرگ تر نشان می دهد و نور را به داخل رفلکس می کند. به همین ترتیب زیبایی خاصی را در فضای داخلی ساحتمان ها به وجود می آورد.
شیشه رنگی
برای آشنایی بیشتر با شیشه لاکوبل می توان گفت که این شیشه ها از یک طرف رنگی هستند. این نوع شیشه در مرحله رنگ شدن از یک طرف به یک شیشه رنگی تبدیل می شود و پس از رنگ شدن با یک لایه از جنس ورش پی وی سی لمینت شده و به نوعی به عنوان محافظ برای شیشه عمل می کند.
در این صورت می توان متوجه شد که مقاومت شیشه به چه دلیل بالاتر می رود. این نوع شیشه برای داخل اداره ها به عنوان دیوار های شیشه ای، منازل، محیط های کاری، طراحی نمای ساختمان و از این قبیل کاربرد ها اشاره کرد.
شیشه هوشمند و کاربرد آن در دکوراسیون داخلی
شیشه هوشمند از دیگر انواع شیشه های دکوراتیو است که در قسمت های مختلفی از ساختمان ها برای کابرد زیباسازی استفاده می شود. شیشه هوشمند با استفاده از فناوری های مختلفی این امکان را به وجود آورده است که بتوان میزان جذب نور را کنترل کرد.
برای مثال می توان به شیشه های آفتاب گیر در این زمینه اشاره کرد. تقریبا می توان گفت که یک سوم انرژی خانه ها از طریق شیشه یا پنجره هدر می رود. برای کاهش اتلاف انرژی در ساختمان ها در فصل های گرم و سرد در حال حاضر بر روی پنجره ها متمرکز شده اند.
بررسی های زیادی برای یافتن یک روش مناسب در جلوگیری از اتلاف انرژی انجام شده است. شیشه هوشمند از نتایج این بررسی ها به وجود آمده است که می توان با استفاده این شیشه ها در پنجره های دوجداره تأثیر بسیار زیادی در اتلاف انرژی ساختمان ها گذاشت.
شیشه هوشمند را می توان از روش های مختلفی تولید کرد یا اینکه با استفاده از برچسب های مخصوص شیشه های معمولی را به شیشه های هوشمند تبدیل کرد. ولیکن دقت کنید که این روش نمی تواند کاربرد اصلی یک شیشه هوشمند را داشته باشد. چرا که این نوع شیشه ها با یک واکنش حالت مات پیدا کرده و میزان جذب نور را بالا می برند و با همان واکش شفاف شده و مانند شیشه های معمولی عمل می کنند.
پس با توجه به کاربرد اصلی این شیشه ها نمی توان به سادگی با استفاده از یک برچسب یک شیشه هوشمند مناسب به وجود آورد. از شیشه هوشمند می توان در قسمت های مختلف ساختمان ها استفاده کرد که در حال حاضر علاوه بر منازل در ساختمان های اداری و شرکت ها استفاده می شود. شیشه هوشمند را می توان به صورت رنگی هم استفاده کرد.
شیشه های هوشمند رنگی در هنگام مات یا شفاف شدن رنگ خاص مخصوص به خود را دارند که یک کاربرد دکوراتیو را برای مکان مورد استفاده ایجاد می کنند. استفاده از این نوع شیشه ها و شیشه رنگی در ساختمان های امروزی بسیار زیاد و متداول شده است.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.