صادرات پرندگان زینتی از ایران:
صادرات پرندگان زینتی و گونه های خاص و کمیاب ماکیان ضمن اینکه علاقمندان زیادی در سراسر جهان دارد، یکی از شاخه های پرسود در پرورش طیور نیز به شمار می آید.
بدون شک پرورش پرندگان زینتی یکی از سودآورترین و هیجان برانگیزترین کسب و کارهای امروزی است. همانطور که می دانید امروزه کمتر کسی است که در خانه خود پرنده ی زینتی نداشته باشد.
با وجود طرفداران زیادی که پرندگان زینتی دارند، فرصت های زیادی برای کسب درآمد از پرورش آنها به وجود آمده است. برخی از کارشناسان و پرورش دهندگان پرندگان زینتی بر این عقیده هستند که می توان از این ظرفیت استفاده کرد و با ایجاد کسب و کارهای کوچک و خانگی این پرندگان را به خارج از کشور نیز صادرات کرد.
پرندگان زینتی (Ornamental birds) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 010639 شناخته میشود.
آمار صادرات پرندگان زینتی:
آمار واردات پرندگان زینتی:
کشور های بلژیک، هلند، دانمارک، پرتغال، اسراییل، امارات، ایران، آفریقای جنوبی، مالی و آمریکا ده کشور برتر صادر کننده ی پرندگان زینتی هستند.
بازار جهانی صادرات پرندگان زینتی در تعادل مناسبی قرار دارد و بلژیک با داشتن بالاترین میزان صادرات بالاترین میزان واردات پرندگان را نیز دارد و می تواند مقصد خوبی برای صادرات باشد.
این کشور پرندگان را از مبدا های دیگر وارد کرده و خود مجدد آن ها را صادرات یا به اصطلاح Re Export میکند.
این موجودات زیبا و دوست داشتنی در کشورهای همسایه ایران نیز طرفداران بسیاری دارد به طوری که صادرات پرندگان زینتی از ایران به این کشورها انجام می گیرد. شواهد حاکی از آن است که صادرات پرندگان زینتی فقط به کشورهای همسایه محدود نیست بلکه به کشورهای اروپایی و آفریقایی نیز انجام می گیرد.
طبق این نمودار بازار واردات این دسته از پرندگان نیز در حالت تعادل قرار دارد و کشورهای رومانی، چین، قزاقستان، عراق، کویت، عمان، اسپانیا بازار رو به رشدی برای واردات آن دارند.
با توجه به این نمودار کشورهای چین، چین تایپه و ژاپن از آسیای شرقی و کشورهای بحرین، اردن، امارات و کویت و قطر از خاورمیانه بیشترین ظرفیت واردات از ایران را دارند.
هم چنین ایران از لحاظ ایجاد روابط تجاری با کشورهای عراق، افغانستان و ازبکستان بیشترین شانس را داراست.
کشورهای چین، امارات و چین تایپه دارای میزان ظرفیت بالایی هستند که ایران توانایی انجام صادرات به آن را دارد اما به کشورهایی نظیر عمان و لبنان بیشتر از ظرفیت آنها صادارت انجام شده و در واقع بازارهای اشباع شده و کم سود برای ایران هستند.
بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول از جمهوری اسلامی ایران با توجه به پتانسیل صادراتی و آسان بودن روابط تجاری دو کشور را کشورهای چین، امارات و کویت دارا هستند.
جمهوری اسلامی ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با عراق دارد. بازار چین بیشترین ظرفیت تقاضا را برای کالای ذکر شده دارد.
چین بیشترین تفاوت بین پتانسیل صادرات و صادرات واقعی را از نظر ارزش نشان می دهد، ظرفیت باقیمانده صادرات به ارزش 783 هزار دلار است.
پاسخ زینگ:
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)