تاریخچه شیشه سکوریت
اولین شیشه ی نشکن در جهان در سال 1929 ساخته شد و بعد از آن پیشرفت های زیادی در زمینه ی تولید این نوع شیشه انجام گرفت.در ایران بیش از 45 سال از تولید شیشه سکوریت می گذرد. اولین کارخانه ای که در زمینه ی این محصول شروع به فعالیت کرد، کارخانه میرال بود و تا سال ها شیشه های سکوریت توسط این کارخانه ساخته می شد؛ برای همین به شیشه های نشکن، سکوریت یا میرال می گویند.با گذشت زمان، استفاده از شیشه های سکوریت باب شد و کارخانه های زیادی شروع به تولید این محصول کردند.
ویژگی های شیشه سکوریت
نقاط ضعف شیشه سکوریت
روش های تخصصی تشخیص شیشه سکوریت
خراشیدن شیشه با الماس:در صورتی که فرایند سکوریت کردن شیشه به درستی انجام شده باشد، این نوع شیشه حتی با موادی که سختی بالایی دارند مثل الماس هم خراشیده نمی شود.
استفاده از یک شیشه برنز قهوه ای:یک تکه شیشه ی برنز قهوه ای را جوری نگه دارید که مانند آیینه عمل کند و انعکاس شیشه سکوریت را داخل آن مشاهده کنید. اگر بر روی شیشه برنز اثرات رنگی به صورت نقاط با قطر حدود 2 تا 5 سانتی متر و با تعداد زیاد ببینید، نشان دهنده ی شیشه سکوریت می باشد و در غیر این صورت این شیشه ساده می باشد.
زاویه دادن به شیشه و نگاه کردن در آن:در صورتی که با زاویه های کمتر از 5 درجه به شیشه نگاه کنیم، باید حالتی مواج داشته باشد.
دیدن شیشه با عینک پلارید:تشخیص سکوریت بودن شیشه با این روش، به صورت مشاهده ی دایره های کوچک و بزرگ انجام می شود.