اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کاربرد پیرکس

ظرف پیرکس یکی از بهترین ظرف ها برای درست کردن غذا است البته این ظروف را نمی توانید به طور مستقیم بر روی گاز بگذارید اما درون فر و ماکروفر می توانید از آن استفاده کنید ما در این مطلب از پرشین وی نکات انتخاب یک ظرف پیرکس مناسب و خوب را برایتان به اشتراک گذاشته ایم و از کاربرد این ظرف مطالب بسیار مفیدی آماده کرده ایم در ادامه همراه ما باشید

ظرف پیرکس

نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارند که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را به طور یکنواخت می پزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن می شود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند ضمن آنکه از این ظروف می توان در انواع فر و مایکروفر استفاده کرد ضمناً برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند.

نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس:

1- قراردادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید و بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیر مستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر

2-درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده به طور ناگهانی تغییر ندهید مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف می شود.

3-سعی کنید در ظروف پیرکس چیزی را سرخ نکنید بهترین حالت برای پختن غذا در ظروف پیرکس، پخت با آب است.

 شیشه پیرکس چیست؟

پیرکس نام تجاری نوع مشخصی از شیشه است که در واقع به نام صنعتی شیشه ی بوروسیلیکات شناخته می شود. مواد تشکیل دهنده شیشه ی بوروسیلیکات شن یا همان سیلیکا به همراه اکسید بارون می باشد. اکسید بارون یا به طور مختصر "بورو" دارای ضریب انبساط حرارتی بسیار کمی می باشد و همین امر باعث می شود این نوع شیشه بر خلاف انتظارات ما از سایر شیشه ها در مقابل شوک های حرارتی مقاومت خوبی از خود نشان دهد.

با این تعاریف می توان انتظار داشت هر چقدر ضریب انبساط حرارتی کمتر باشد، شیشه ی بوروسیلیکات دارای مقاومت حرارتی بیش تری بوده و در نتیجه از کیفیت مطلوب تری برخوردار است. از سال 1980 میلادی شرکت پیرکس ترکیبی از جوش شیرین و آهک را به فرمول شیشه ی بوروسیلیکات اضافه کردد که باعث افزایش ضریب انبساط حرارتی شد.

اما با وجود افزایش COE باز هم شیشه ی تولید شده توسط شرکت پیرکس در برابر حرارات مقاوم بود و به همین دلیل امروزه طیف گسترده ای از شیشه های مقاوم در برابر حرارت با نام تجاری پیرکس شناخته می شوند.

فرق بین پیرکس و شیشه

پیرکس در مقابل شوک های حرارتی مقاوم است اما شیشه دچار ترک و شکستگی می شود. از پیرکس در مصارف و وسایل آزمایشگاهی، پختن غذا در فر و مایکروویو، ظروف نگهداری مواد غذایی و … استفاده می شود. پیرکس 4 تا 6 برابر محکم تر و سخت تر از شیشه های معمولی می باشد. در حالی که شیشه ی معمولی برای تغییرات ناگهانی دما مناسب نیست، اما پیرکس می تواند این نوع تغییرات ناگهانی را تحمل نماید.

پختن غذا در ظروف پیرکس

با وجود این که پیرکس در مقابل شوک های حرارتی و تغییرات ناگهانی دما مقاوم است، اما به شدت توصیه می شود که از قرار دادن آن روی شعله ی مستقیم آتش خودداری شود. برای پختن غذا در ظروف پیرکس بهتر است از فر و مایکروویو استفاده شود و در صورت بهره گیری از اجاق گاز، استفاده از شعله پخش کن ضروری می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>