ویژگی های کرکره برقی
همان گونه که در بالا نیز اشاره شد، این گونه درب ها کاربردهای متنوعی داشته و از آن به عنوان درب پارکینگ منازل، درب فروشگاه ها و مجتمع های تجاری استفاده می شود. آن چه که باعث محبوبیت کرکره های اتوماتیک شده است، باز و بسته شدن این گونه درب ها با استفاده از ریموت کنترل می باشد ولی این امکان نیز وجود دارد که به صورت دستی نسبت به بالا و پایین کردن آن اقدام کرد.
در ساخت این کرکره ها از تیغه های مخصوص، موتور و سایر تجهیزات استفاده می شود و به طور کلی می توان گفت تفاوت آن ها در نوع تیغه ها و موتور می باشد. برای مثال موتورهایی که در انواع قدیمی تر این محصول مورد استفاده قرار می گرفتند، دارای صدای زیاد و جنس تیغه های آن ها نیز ضعیف تر بوده است. از این رو برای برطرف کردن این مشکل تیغه های آلومینیومی یا فولادی جایگزین تیغه های قدیمی تر شدند.
لوازم جانبی کرکره برقی
کرکره برقی دارای یکسری لوازم جانبی از جمله اندکپ، کاور بالای کرکره، جاقفلی، قوطی، فلاشرها، لاستیک انتهای تیغه، چشمی ها، کیس تیغه ها، ریموت و رسیور، پایه ستاره ای شکل، بردها، آداپتور ابتدا و انتهای موتور و موئی داخل ریل، می باشد.
ریل در کرکره برقی
ریل ها اجزائی از کرکره برقی هستند که به حرکت تیغه ها کمک می کنند. این ریل ها در دو نوع آهنی و آلومینیومی موجود می باشند. استفاده از ریل ها به دو منظور صورت می گیرد. یکی از وظایف ریل ها هدایت کرکره در جهت حرکت و دیگری تثبیت کننده آن به منظور عدم حرکت می باشد.
نکات نگهداری از کرکره برقی