یکی دیگر از فاکتورهای مهمی که در ساخت این محصول باید به آن توجه کرد، موتور کرکره برقی می باشد. آن چه که در انتخاب موتور مناسب برای محصول مهم است، وزن، عرض، تعداد دفعات باز و بسته شدن و کاربرد کرکره اتوماتیک می باشد. با توجه به این موارد می توان موتوری با قدرت مناسب انتخاب و در ساخت این درب ها مورد استفاده قرار داد. به طور کلی موتورهایی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرند در سه دسته قرار دارند:
1. موتور توبلار
این گونه موتورها که از آن ها در ساخت کرکره های برقی استفاده می شود، در دو نوع سنگین صنعتی و سبک موجود می باشند. انواع سنگین صنعتی این محصول بیش تر برای انواع درب کرکره ای که تیغه آن ها عریض بوده و باز و بسته شدن آن ها بیش تر صورت می گیرد، استفاده می شود. انواع سبک موتور توبلار نیز برای تیغه هایی با عرض کم و مکان هایی که تردد بالایی ندارد، مناسب می باشد.
مزایا موتور توبلار
معایب موتور توبلار
2. موتور ساید
از آن جایی که این موتور در سمت راست یا چپ قرار می گیرد، با نام موتور ساید شناخته می شود. از این محصول برای ساخت کرکره های برقی که میزان تردد در محیط بالا بوده، دهانه عریض و ارتفاع زیاد باشد، استفاده می شود.
مزایا موتور ساید
معایب موتور ساید
3. موتور سانترال
این گونه موتورها برای درب هایی با وزن متوسط مورد استفاده قرار می گیرند و دلیل نام گذاری آن ها نیز قرار گرفتن در مرکز کرکره می باشد. این موتورها دارای حرکت سریع و روانی هستند و می توان گفت تنها موتوری می باشد، که می توان آن را بر روی کرکره های قدیمی نیز نصب کرد. موتور سانترال از توانایی جا به جایی درب هایی با وزن 150 تا 500 کیلوگرم برخوردار می باشد.