این فرایند توسط یک آلمانی بنام کارل اف. دال در سال 1879 در گدانسک، پروس، امپراتوری آلمان ابداع گردید. در ایالات متحده در سال 1884 برای آن ثبت اختراع صادر شد و یک کارخانه خمیر کاغذ با استفاده از این تکنولوژی در سال 1890 آغاز به کار کرد.
کاغذ کرافت
کاغذ کرافت یا کرافت نوعی کاغذ یا مقوا است که از خمیر کاغذ شیمیایی تولید شده است.بسیار مقاوم است و برای بسته بندی به ویژه میوه و مورد استفاده قرار می گیرد.کرافت کیسه ای یا فقط کیسه کاغذی یک کاغذ کرافت متخلخل با ویژگی کشسانی بالا و مقاومت بالا در مقابل پارگی است که برای بسته بندیمحصولات طراحی شده و برای قدرت و دوام آن از با تقاضای بالایی برخوردار است.
فرایند ساخت این کاغذ هم به همین نام یعنی فرایند کرافت شناخته می شود. خمیری که به وسیله فرایند کرافت به دست می آید مقاومت بیشتری به کاغذ می دهد. خمیر کاغذ کرافت تیره تر از سایر خمیرهای کاغذ است البته می توان آن را سفید کرد تا به یک کاغذ سفید با مقاومت بیشتر و مقاوم در برابر زرد شدن رسید.
این کاغذ دارای لیگنین پایینتری نسبت به کاغذ های دیگر است. لینگین کمتر باعث مقاومت مکانیکی بیشتری در کاغذ می شود زیرا طبیعت لینگین باعث اختلال در پیوندهای هیدروژنی بین سلولز می شود. روشهای مکانیکی در مقایسه با فرایند کرافت بیشتر لینگین را در فیبر باقی می گذارند در حالی که در فرایند کرافت بیشتر لینگین از آن خارج می شود.
برای تولید این کاغذ می توان از طیف وسیعتری از انواع درختان نسبت به دیگر کاغذها استفاده کرد مانند انواع کاج، بامبو یا کنف. کاغذ کرافت را می توان صد در صد بازیافت کرد و با گرماژ بیش از 40 گرم به بازار ارائه می شود. کرافت در آلمانی به معنای مقاومت است.
تولید کننده های برتر جهانی
از مهم ترین کشور های تولید کنندگان کاغذ کرافت با کیفیت کره، چین و روسیه هستند که شامل برند های لی اند من، آسیا پیبر، مارینسکی و هانسول است.
کاربرد ها:
ویژگی ها