اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

دیمر قطعه ای است که در اکثر پروژه های الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله در صنعت برق و روشنایی به منظور تنظیم میزان نور لامپ ها کاربرد دارد. این وسیله به صورت سری در مدار قرار می گیرد و از قابلیت کنترل ولتاژ برخوردار است. دیمر متشکل از دو کنتاکت، یکی در ورودی فاز و دیگری در خروجی بوده و می توان آن را روشی برای کنترل دور موتورهای الکتریکی با استفاده از کنترل ولتاژ نیز در نظر گرفت. این قطعه الکترونیکی کاربردهای وسیعی دارد و از یک کلید روشنایی گرفته تا واحدهای برق قدرت در ساختمان های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه کار دیمر بدین صورت است که با چرخاندن پیچ آن توانی که به لامپ فرستاده می شود تغییر کرده و میزان نور کم یا زیاد می شود. در واقع نوری که وارد لامپ می شود توسط یک تنظیم کننده که به شکل دورانی یا کشویی است تنظیم می گردد. ظاهر دیمر مانند یک کلید معمولی با دو ترمینال خروجی است.

دیمر

در طراحی و اجرای تأسیسات برقی در هر مکان که نیاز به تغییر میزان روشنایی است، دیمر کاربرد دارد. در صورتی که لامپ را بتوان با استفاده از دیمر استفاده نمود ایجاد خاموشی مطلق و یا روشنایی کامل برای یک لامپ ممکن است. لامپ هایی نظیر لامپ های رشته ای، هالوژنی و ال ای دی قابل کنترل با دیمر هستند اما لامپ های کم مصرف فلورسنت از این قابلیت مستثنی می باشند. اصولاً دیمر به شکل سری قرار می گیرد تا بتواند ولتاژ را تنظیم نماید. این قطعه کاربردی قابل استفاده برای انواع لامپ، چراغ های مطالعه و … می باشد. دیمرهایی که کاربرد خانگی دارند به صورت دستی کنترل می شوند اما دیمرهای مدرن را می توان از راه دور و با استفاده از سیستم های دیجیتالی کنترل نمود. به منظور ارتقاء عملکرد دیمرهای مدرن آنها را به جای استفاده از مقاومت های متغیر با استفاده از نیمه هادی ها می سازند. مقاومت متغیر نیروی برق را به گرما تبدیل کرده و آن را هدر می دهد اما نیمه هادی ها بین دو سطح ولتاژ خاموش و روشن وضعیت خود را تغییر می دهند و نیروی برق کمتری را هدر می دهند. بهره وری دیمرهای مقاومتی قدیمی که منجر به کم شدن ولتاژ دو سر لامپ می شوند زیر 50 درصد است اما دیمرهای مدرن حدود 90 درصد بازدهی دارند.

دیمر

انواع دیمر

  • دیمر مکانیکی

دیمرهای مکانیکی ساده ترین نوع دیمر هستند که بر روی آنها یک پیچ برای کم و زیاد کردن نور تعبیه شده است. از جمله برندهای دیمر مکانیکی ایرانی می توان به مهسان و دلند و دیمرهای خارجی نظیر لگراند و ویکو اشاره نمود. این دیمر را می توان به راحتی و بدون ایجاد تغییر در سیم کشی ساختمان مورد استفاده قرار داد.

  • دیمر هوشمند

این دیمرها از سیستم هوشمند پیروی می کنند و به صورت دستی و ازطریق اینترنت و ریموت کنترل قابل استفاده می باشند. این دیمرها مجهز به سنسور روشنایی هستند، بدین معنا که در طول روز به علت وجود نور خورشید در ساختمان این دیمرها میزان نور لامپ را کم می کنند و برعکس هنگام غروب آن و تاریک شدن هوا رفته رفته نور لامپ شدت می یابد تا نور لازم برای روشنایی محیط را فراهم نماید. قیمت دیمر هوشمند در مقایسه با دیمر مکانیکی گران تر است. با استفاده از دیمرهای هوشمند می توان از طریق مانیتور تاچ، تبلت و موبایل میزان نور لامپ را تنظیم نمود. این سیستم های اتوماتیک قابل استفاده در قسمت های مختلف ساختمان هستند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
سپاهی:
سلام ایا میشه از دیمر پنکه سقفی به عنوان تنظیم نور لامپ در مرغداری استفاده کرد؟
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)

نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>