فویل آلومینیوم
نازک اما قوی، چشم نواز، فویل آلومینیوم حضور روزمره در زندگی ما است. خصوصیات عایق بندی منحصر به فرد، بسته بندی ایده آل فویل آلومینیومی را تقریبا برای هر چیزی فراهم می کند.فویل آلومینیومی چیزی بیش از ورق آلومینیوم است که بین 0.004 تا 0.24 میلیمتر ضخامت دارد. فویل آلومینیومی 8 برابر نازک تر از یک اسکناس است و با این وجود حفاظت کامل از نور، مایع و باکتری را فراهم می کند. به لطف این خصوصیات، عمر مفید برای بسیاری از انواع مواد غذایی بسته بندی شده در مواد حاوی فویل آلومینیومی اغلب بیش از 12 ماه است.
فویل آلومینیوم
فویل در فرآیند نورد ساخته شده است که شامل کشیدن یک ورق آلومینیومی بین دو غلطک چرخشی تحت فشار است. سپس ورقه نازک اضافی و یا فویل سپس بر روی رول ها با استفاده از برش های ویژه برش داده می شود. مواد مورد استفاده در اغلب موارد در تولید فویل آلومینیوم اولیه یا آلومینیوم های 1xxx، 3xxx و 8xxxx هستند که شامل آهن، سیلیکون، منگنز و گاهی مس هستند، اگر نیاز به قدرت بیشتر باشد. آلومینیوم گرم شده به ورق بین 2 تا 100 میلی متر ضخامت ریخته می شود. سپس آنها را به فویل ضخامت مورد نیاز به صورت سرامیک می چرخانیم.
حدود چهارم فویل های تولید شده در جهان برای اهداف فنی در ساخت و ساز، حمل و نقل و سایر صنایع استفاده می شود. بخش عمده ای از کل فویل خروجی تولید انواع بسته بندی داخلی و فویل است.
بسته بندی ساخته شده از فویل آلومینیوم به طور گسترده ای در صنعت مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از مواد غذایی به راحتی تحت تأثیر نور خورشید قرار می گیرند، که باعث خسارت ظاهری آنها و طعم و مزه آنها می شود. فویل این مشکل را بهترین راه حل را حل می کند، به همین دلیل است که به طور کلی به عنوان مواد بسته بندی اصلی برای محصولات لبنی، شیرینی ها و نوشیدنی ها مورد توجه قرار می گیرد. به عنوان مثال، شیر خشک در بسته های مهر و موم شده بسته بندی شده از فویل روکش دار، عمر مفید 2 سال است.
فویل آلومینیوم غیر سمی است، بنابراین به مواد غذایی که در آن قرار دارد آسیب نمی زند، بلکه از آنها محافظت می کند. فویل آلومینیومی در ظروف غذا، سطل ها، کلاه های بطری، بسته های نرم افزاری برای مایعات یا مواد غذایی فله و بسیاری از انواع دیگر ظروف استفاده می شود
فویل مواد غذایی را در معرض نور خورشید محافظت می کند. فویل در درجه حرارت زیاد ذوب نمی شود و یا شکل خود را از دست نمی دهد یا بوی بدی را به مواد غذایی که در آن بسته شده است، تحویل نمی دهد. این به این معنی است که فویل را می توان برای غذای کبابی یا حتی برای پخت و پز در یک آتش باز استفاده کرد.
به عنوان مثال، فویل لمینیت با کاغذی که داخل آن گیر کرده است برای چای و شیرینی بسته بندی می شود. این نوع فویل سه برابر فویل استاندارد است حتی در هوای گرم: کاغذ رطوبت را جذب می کند در حالی که فویل خود را از سایر عناصر منفی محافظت می کند. فویل با آب و کاغذ حاوی گریس در یک طرف در بسته بندی کره، پنیر، بستنی و سایر محصولات لبنی استفاده می شود.
آب میوه ها می تواند برای مدت زمان طولانی در دمای اتاق در ظروف ساخته شده از کاغذ، فویل آلومینیومی و پلی اتیلن نگهداری شود. این مقاله یک قاب برای ظرف ایجاد می کند، فویل آلومینیومی محافظت می کند و پلی اتیلن ظرف را ظرف می اندازد. در خانه نیز مردم ترجیح می دهند غذا را در فویل آلومینیوم، به ویژه پنیر، ذخیره کنند. حتی در یخچال پنیر به راحتی جذب بوی های خارجی است که می تواند طعم خود را تغییر دهد. فویل این مشکل را به طور کامل حل می کند.
همچنین لازم به ذکر است که بهترین راه برای پخت کردن این است که ابتدا محصول را در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر فویل مورد استفاده در این فرآیند دارای قدرت کافی باشد، می تواند به طور قابل توجهی از تابه ها یا سینی ها محافظت کند. فویل به اندازه کافی به اندازه کافی می تواند به راحتی وزن مواد غذایی که در حال پختن است مقاومت کنید.
علاوه بر خواص محافظتی عالی آن، یکی دیگر از مزایای فویل آلومینیومی به عنوان یک ماده بسته بندی، مربوط به پس اندازهایی است که می توان در حمل و نقل کالا به دست آورد. بنابراین، هنگامی که کرافت غذا بطری های شیشه ای را با استفاده از فیلم های فویل جایگزین جایگزین کرد، مقدار نوشیدنی هایی که آنها می توانند در یک وسیله نقلیه حمل و نقل کنند، دو برابر می شود زیرا بسته های وزن تنها 6.1 درصد از وزن خودشان را وزن می کنند.
داروها یکی دیگر از محصولات مهم هستند که فویل آلومینیومی برای بسته بندی استفاده می شود. هنگامی که تولید می شود، داروها باید از عناصر در طول مدت زمان طولانی محافظت شوند، اغلب سال ها به علت قرار گرفتن در معرض می توانند خواص آنها را تغییر دهند. فویل آلومینیومی در بسته بندی انواع داروها مانند قرص ها، کپسول ها، کرم ها، لوسیون ها، داروهای مایع و پودر استفاده می شود.
فویل آلومینیوم 100٪ حفاظت در برابر نور، رطوبت، اکسیژن و سایر گازها و همچنین در برابر میکروارگانیسم ها و باکتری ها را فراهم می کند. آیا شما می دانید که شراب سازان، که تمایل به حفظ نسبتا محافظه کار هستند، به طور فزاینده ای از بطری های آلومینیومی استفاده می کنند.
بریتانیا شروع به استفاده از بطری های آلومینیومی در بطری های ویسکی خود را در سال 1926 آغاز کرد، اما برای مدت طولانی صنعت شراب به این ایده خرید نکرد. بعدها، آزمایشات انجام شد که نشان داد که در هر بطری 20، چوب پنبه کلاسیک سبب ضرب و شتم بوی شراب می شود. در مقابل، یک آلومینیوم بالای جریان اکسیژن را قطع می کند و همانطور که شراب به عنوان چوب پنبه سنتی به پیری تبدیل شده است.
پاسخ زینگ:
سلام.
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.