اشخاص حقوقی که قصد فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات را داشته باشند و یا افرادی که قصد ثبت شرکت در زمینه آی تی را داشته باشند بایستی ابتدا نسبت به تعیین موضوع فعالیت اصلی خود اقدام نمایند.اهمیت این موضوع به این دلیل است که فعالیت در برخی از حوزه های فناوری اطلاعات نیازمند اخذ مجوز از سازمان مربوطه هستند که این سازمان، وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات می باشد.
از طرفی، ثبت اشخاص حقوقی در زمینه های دیگری که از طرف اداره ثبت شرکت ها اعلام شده است، نیازی به اخذ مجوز در زمان مراحل ثبت ندارد.
ثبت شرکت آی تی
واژه فن آوری اطلاعات IT یا به طور دقیق تر، فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT مخفف عبارت Information Communication Technology می باشد که به مجموعه ابزار ها و تکنیک هایی گفته می شود که به دلایل زیر از آنها استفاده می گردد.
تأسیس شرکت با فعالیت فناوری اطلاعات مستلزم اخذ مجوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می باشد. شرکت آی تی را می توان در قالب شرکت های سهامی خاص و شرکت های با مسئولیت محدود به ثبت رساند.
کاربرد های مختلفی که محصولات فناوری اطلاعات در پیشرفت زندگی دارد، باعث شده است که کمتر نقطه ای از زندگی روزانه بشر با این مقوله درگیر نباشد و می توان گفت که تقریبا تمامی افراد با زمینه های مختلف این علم درگیر شده اند.
در حال حاضر، نرم افزار ها و سخت افزار های کامپیوتری از جمله ابزار های حوزه فناوری اطلاعات می باشند که در جامعه کنونی نقش گسترده و پر رنگی را ایفا می کنند.
موضوعات قابل ثبت حقوقی بدون نیاز به مجوز
از جمله موضوعاتی که می توانند بدون دریافت مجوز در قالب اشخاص حقوقی ثبت شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اهمیت فناوری اطلاعات
اهمیت فناوری اطلاعات در این است که تمامی برنامه های مرتبط با کسب و کار های امروزی، در حال حاضر به کمک همین حوزه انجام می گیرد و کاملا اتوماتیک شده اند.کارشناسان فناوری اطلاعات، اشخاصی هستند که در زمینه های مدیریت داده و دیتا های حساس، ایجاد شبکه های کامپیوتری اختصاصی و مهندسی سیستم فعالیت می کنند.
اتوماتیک سازی فرآیند ها
پیشرفت های حوزه فناوری اطلاعات به اتوماتیک سازی فرآیند های زیر منجر شده است:
وظایف شرکت های فناوری اطلاعات