انتخاب بازار مناسب به منظور فروش محصولات تولید شده و یا خدمات ارائه شده توسط کسب و کار مورد نظر در سایر کشور ها، دارای اهمیت ویژه ای در آن کسب و کار می باشد. قوانین تجارت و معافیت های مالیاتی در هر کشور، نقش مهمی را در انتخاب آن کشور به منظور ثبت شرکت بین المللی ایفا می کنند.
ثبت شرکت بین المللی
ثبت شرکت بین المللی، یکی از کار های رایج در کسب و کار های امروزی می باشد که مورد توجه بسیاری قرار گرفته است تا کسب و کارها بتوانند از این طریق محصول یا خدمت خود را به سایر کشورها معرفی نمایند.
برای ثبت شرکت بین المللی باید این نکته را مد نظر داشت که فرهنگ آن کشور بسیار مهم و مورد توجه است زیرا ورود به کشوری که با فرهنگ آن غریبه باشیم و اطلاعی از قوانین آن نداشته باشیم، ممکن است برای ارائه محصول و خدمات مورد نظر ما بسیار اشتباه و یا حتی زیان بار باشد.
مزایای ثبت شرکت بین المللی
مدارک مورد نیاز ثبت شرکت بین المللی
هزینه ثبت شرکت بین المللی
با توجه به این موضوع که انجام هر کاری نیاز به صرف هزینه دارد، می توان نتیجه گرفت که برای ثبت شرکت بین المللی نیز نیاز به صرف هزینه هایی می باشد که میزان این هزینه ها، وابسته به نوع کشور و قوانین آن می باشد. اما موضوعی که دارای اهمیت زیادی است این می باشد که در کشور های اروپایی این هزینه بیشتر است.
بدون در نظر گرفتن این که محصول یا خدمت قابل ارائه کسب و کار چه چیزی می باشد، می توان گفت یکی از گزینه های موجود برای ثبت شرکت بین المللی کشور آلمان است.در این خصوص لازم است طرح کسب و کار یا بیزینس پلن آن آماده باشد و برای ثبت شرکت بین المللی اقدام به سرمایه گذاری نمود. علت انتخاب آلمان به عنوان یک گزینه تقریبا ثابت این است که نسبت به سایر کشور ها مزیت های بالا تر و توان اقتصادی بهتری را هندل می کند.
شرایط ثبت شرکت بین المللی در آلمان
انواع ثبت شرکت در آلمان: به منظور ثبت شرکت بین المللی، بنا به قوانین کشور آلمان یکی از این موارد را باید انتخاب کنید:
شرکت با مسئولیت محدود: ثبت شرکت بین المللی مسئولیت محدود در آلمان، نیاز به حداقل 25 هزار یورو سرمایه اولیه دارد که باید حداقل نیمی از این سرمایه در همان آغاز کار تادیه شود.
شرکت سهامی: ثبت شرکت سهامی بین المللی در آلمان، نیاز به حداقل 50 هزار یورو سرمایه اولیه دارد.
شرکت مشارکت محدود با سهام: ثبت شرکت بین المللی مشارکت محدود با سهام، نیاز به حداقل 50 هزار یورو سرمایه دارد.
شرکت تضامنی و مشارکتی
تمامی شرکت ها از نوع مشارکتی هستند و تنها تفاوت آنها میزان مسئولیت و میزان تعهد هر کدام از اشخاص شرکت می باشد. انواع مختلف این شرکت که باید با مشارکت حداقل 2 نفر به ثبت برسد عبارتند از: