صادرات کنجاله کلزا:
کلزا Rapeseed یکی از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل بوده و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است.
دانه کلزا دارای 25 تا 55 درصد روغن، 18 تا 24 درصد پروتئین و 12 تا 20 درصد پوست است. رقم اصلاح شده کلزا، که امروزه کانولا خوانده می شود، از مقدار کمتری اروسیک اسید و گلوکوزینولات برخوردار است.
سهم صادرات کنجاله کلزا با کد تعرفه 23064100 در بازار جهانی بیش از 2.7 میلیارد دلار است. که بزرگ ترین کشورهای صادر کننده آن کانادا بلغارستان و المان هستند.
رشد صادرات کنجاله کلزا خوراکی در 3 سال اخیر بیش از 10 درصد رشد را نشان می دهد.تولید کنندگان این محصول با به کارگیری اصول بازاریابی و اصلاح نژادی توانسته اند به بازار های بین المللی محصولات خود را صادر کنند.