صادرات کشمش طلایی:
کشمش طلایی رنگ زرد دارد به همین جهت به آن کشمش زرد یا انگوری نیز می گویند. کشمش طلایی به کشمش کالیفرنیا نیز معروف است.
روند تولیدی کشمش طلایی تا مرحله ای با کشمش تیزابی یکسان است. پس از آن در اتاقکهای سربسته باید قرار گیرد تا در مجاورت دود گوگرد قرار گیرد.
قیمت کشمش طلایی به نسبت سایر کشمش ها گرانتر است. صادرات کشمش طلایی به دلیل استفاده در آجیل و همچنین مصارف خام خوری بسیار مورد توجه است. این کشمش به دلیل فراوانی ویتامین B برای بسیاری از نوجوانان و جوانان مناسب است.
سهم صادرات کشمش طلایی با کد تعرفه 08062020 و 08062030 در بازار جهانی بیش از 1.7 میلیارد دلار است. که بزرگ ترین کشورهای صادر کننده آن امریکا، ترکیهو شیلی هستند. رشد صادرات کشمش در 5 سال اخیر بیش از 15 درصد رشد را نشان می دهد.تولید کنندگان این محصول با به کارگیری اصول بازاریابی و بستهبندی توانسته اند به بازار های بین المللی محصولات خود را صادر کنند.
بازاریابی کشمش صادراتی بر روی جامعه هدفی متشکل از خرده فروشی های کوچک و فروشگاه های زنجیره ای کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در سراسر جهان متمرکز شده است.
بسیاری از شرکت های تولیدی در سراسر جهان استراتژی بازاریابی خود را بر روی بازاریابی دیجیتال متمرکز کرده اند. هر ساله فروش انلاین نسبت به فروش سنتی 15 درصد رشد را نشان می دهد.این رقم نشان میدهد بسیاری از صاحبان کسب و کار ها به فکر استفاده از ظرفیت های بازاریابی دیجیتالی هستند.