صادرات زردآلو:
زردآلو Apricot یا همان قیسی به مانند آلوچه و آلو از سه هزار سال پیش در چین در حال کشت است. منطقه ای از شمال غربی چین در نزدیکی مرز روسیه در منطقه گریت وال. زردآلو از چین تا اروپا، خاورمیانه و سر انجام مرکز غلات امریکا یعنی کالیفرنیا را در نوردیده است و واریته ها و گونه های مختلفی از آن تولید شده است. کشورهای اصلی تولیدکننده زردآلو عبارتند از ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، یونان و امریکا هستند.
زردآلو مانند شفت و آلوچه با پوسته نازک و گوشت زرد رنگ خود در اواسط تابستان می رسند. میوه هاى رسیده آبدار، شیرین و با سطحى صاف و بدون کرک اند و در اشکال متفاوتى مانند میوه تازه، آب میوه، میوه خشک شده، برگ قیسى، فریز شده و کنسرو شده به مصرف مى رسند.
انواع زردالو موجود در ایران عبارتند از:
عسگر آبادی، اورد باد، نادری، قیسی، شاهرود، جهانگیری، هادکات، تیلتون مناسب برای کمپوت سازی، رویال مناسب برای کمپوت و دسر.
سهم صادرات زردآلو با کد تعرفه 08091000 در بازار جهانی بیش از 460 میلیون دلار است. که بزرگ ترین کشورهای صادرکننده اسپانیا، فرانسه، ازبکستان، ایتالیا و ترکیه هستند. رشد صادرات زردآلو در 5 سال اخیر بیش از 40 درصد رشد را نشان می دهد.تولید کنندگان این محصول با به کارگیری اصول بازاریابی و بستهبندی توانسته اند به بازار های بین المللی محصولات خود را صادر کنند.
بازاریابی زردآلو صادراتی بر روی جامعه هدفی متشکل از خرده فروشی های کوچک و فروشگاه های زنجیرهای کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در سراسر جهان متمرکز شده است.
بسیاری از شرکت های تولیدی در سراسر جهان استراتژی بازاریابی خود را بر روی بازاریابی دیجیتال متمرکز کرده اند.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.