اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

مودیان حقیقی

براساس قوانین مالیات های مستقیم، صاحبان کسب و کار و مودیان حقیقی با توجه به استانداردها و مقیاس ها در گروه هایی طبقه بندی می شوند. گروه بندی های مالیاتی مطابق با اساسنامه اجرایی ماده نود و پنج قوانین مالیات ها، با توجه به معیار هایی مانند نوع و ظرفیت و اندازه کسب و کار گوناگون است و گرو ه های اول، دوم و سوم را شامل می شود.

گروه بندی با توجه به ظرفیت و اندازه کسب و کار

گروه اول: مودیانی که مجموع مبلغ فروش اجناس و کالا و خدمات ارائه شده سال گذشته آن ها بالاتر از سی میلیارد ریال باشد. هم چنین مودیانی که درآمد شامل مالیات قطعی شده آن ها ( پیش از اعمال معافی)، مبلغی بالاتر از سی میلیارد ریال باشد، در این گروه قرار می گیرند. البته ضروری است که مجموع درآمد مطابق با آخرین فرم مالیات قطعی فعالیت 1391 و پس از آن، تا مورخه اواخر دی ماه سال قبل از آغاز سال تجاری ابلاغ شود.

گروه دوم: مودیانی که مجموع مبلغ فروش اجناس و کالا و خدمات ارائه شده سال گذشته آن ها بالاتر از ده میلیارد و تا سقف سی میلیارد باشد. هم چنین مودیانی که درآمد شامل مالیات قطعی شده آن ها، مبلغی بالاتر از ده میلیارد و تا سقف سی میلیارد باشد، به عنوان مودیان گروه دوم محسوب می شوند. همانند گروه اول، ابلاغ مجموع درآمد در بازه زمانی ذکر شده لازم است.

گروه سوم: مودیانی که شامل گروه های اول و دوم نمی شوند.

گروه بندی با توجه به نوع کسب و کار افراد دارای کسب و کار و تجار ذکر شده زیر، جدا از ظرفیت و حدود فعالیت، از نظر اجرای وظایف در گروه اول مودیان قرار می گیرند.

  • مودیانی که کارت بازرگانی را دریافت کرده اند. (افرادی که واردات و صادرات جزو فعالیت های آن ها می باشد.)
  • مالکان کارخانه ها و بخش های تولیدی و سهام داران معادن که مجوز ساخت و بهره برداری را از ادارات مرتبط اخذ کرده اند.
  • مالکان هتل های 3 ستاره و بالاتر
  • مالکان بیمارستان ها، درمانگاه ها، زایشگاه ها و مراکز تخصصی
  • کسانی که دارای کسب و کار صرافی هستند.
  • مراکز خرید که جواز فعالیت را از ادارات و سازمان های مرتبط دریافت کرده اند.

طی سال های گذشته، گروه سوم کسب و کار مطابق ماده 100 قوانین مالیات های مستقیم، مالیات ثابت برای فعالیت سالیانه خود را پرداخت کرده اند. این رقم برای فعالیت در سال 96 نیز پنج درصد نسبت به سال 95 افزایش پیدا کرده است.

تمامی صاحبان کسب و کار و مشاغل گروه سوم، طبق ماده 2 اساسنامه اجرایی و براساس ماده 95 قوانین ذکر شده که حاصل تمامی درآمدهای فروش اجناس و کالا و خدمات ارائه شده آنها در سال 1396 حداکثر ده برابر معافیت مطابق ماده هشتاد و شش مقررات مالیات های مستقیم ( مبلغی برابر دو میلیارد و چهارصد میلیون ریال) باشد، شامل این اساسنامه بوده و در صورت کامل کردن و ارائه فرم مربوطه این قانون، از مراقبت مدارک و اسناد مشمول این قوانین و ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف خواهند شد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>