صادرات سنگ های ساختمانی تراورتن و مرمر:
تحلیل وضعیت سنگ های ساختمانی تراورتن و مرمر در بازارهای جهانی ایران عمده ترین ذخایر سنگ های تزئینی جهان را در اختیار داشته و در تولید سنگ های گرانیت، تراورتن و مرمریت از شهرت بالایی در جهان برخوردار است.
ایران در رتبه بندی جهانی سنگ های ساختمانی و تزئینی در رتبه چهارم قرار دارد، اما از نظر کیفیت، رنگ و تنوع سنگ های ساختمانی در رتبه اول جهان قرار دارد.
مرمریت از پر استفاده ترین سنگ های ساختمانی به شمار می روند.سنگ تراورتن به خاطر زنگ بدنی های زیبا و همچنین مقاومتی که در فضای بیرون دارد بسیار محبوب و پر استفاده است. سنگ مرمریت نیزبه علت قیمت بسیار مناسب، ساب پذیری بالا و رنگ بندی متنوع برای فضاهای داخلی و در متراژ های بالا یکی از بهترین گزینه ها می باشد.
هم سنگ مرمریت و هم سنگ تراورتن معدن های بسیاری در جای جای ایران دارند. معادن سنگ تراورتن و معادن سنگ مرمریت در تناژهای بالا سنگ استخراج می کنند که هم برای مصارف داخلی هم مصارف خارجی مورد استفاده قرار می گیرد.
سنگ های ساختمانی (Building stones) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 680221 شناخته می شود. این کد شامل سنگ های تراورتن و مرمر می باشد.
لازم به ذکر است که همه ی محصولات رابه طور دقیق و جزئی نمی توان بررسی کرد و به همین علت گروهی از کالا ها را که مرتبط به کالای مورد نظر شما است، تحلیل و بررسی میکنیم تا استعداد های بازار محصول منتخب را در مناطق مختلف دنیا بشناسیم.
تمام گزارشات زیر براساس آنچه تا پایان سال 2018 میلادی در گمرکات اظهار و ثبت شده، درج شده است.
تلاش بر این است که با مطالعه این گزارشات فضای تجاری محصول مدنظرتان را بهتر بشناسید و با آگاهی بیشتر اسباب نتیجه گیری قوی تر را برای تجارت خود فراهم آورید.
آمار صادرات سنگ های ساختمانی:
آمار واردات سنگ های ساختمانی:
مهم ترین نکته در صادرات سنگ مرمریت ایران یا سنگ تراورتن ایران این است که این سنگ ها برای ارسال به خارج از کشور باید با درجه بالایی از کیفیت فرآوری شوند تا استانداردهای بین المللی را پیدا کنند. سنگهای مرمریت صادراتی یا سنگ تراورتن صادراتی بیشتر به صورت اسلب بریده می شوند تا در کشور مربوطه به سایزهای مورد نیاز تبدیل شوند.
بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول از جمهوری اسلامی ایران را کشورهای هند، امارات و عراق دارا هستند.
جمهوری اسلامی ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با تاجیکستان دارد. بازار هند بیشترین ظرفیت تقاضا را برای کالای ذکر شده دارد.