صادرات عرقیات گیاهی:
متکی بودن اقتصاد ایران به درآمدهای نفتی و تأثیرپذیری آن درآمدها از مسائل سیاسی و اقتصادی، موجب آسیب پذیری اقتصاد کشور شده است.
یکی از راه های مقابله با این چالش ها، توسعه تولیداتی است که ضمن بهبود وضع اقتصاد داخلی سبب افزایش صادرات غیرنفتی شود. در حال حاضر با توجه به رویکرد کشورهای پیشرفته به استفاده از فرآوردههای طبیعی و گیاهی از یک سو و تنوع آب و هوایی کشور از سویی دیگر امکان کشت اکثر گیاهان را برای حضور در بازارهای جهانی فراهم آمده است.
عرقیات گیاهی فراورده هایی هستند که از جوشانیدن یک گیاه و یا مخلوطی از گیاهان مختلف در برابر سرد کردن بخارات حاصله به دست آید. به عبارت دیگر عرقیات گیاهی به فراورده هایی گفته می شود که از فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان همراه با بخار آب به دست می آیند.
این اندام ها معمولا ماکول بوده تازه نظیر بید مشک، نسترن و گل محمدی ویا خشک نظیر نعناع، آویشن و غیره می باشند. این محصول طعم دهنده به مواد غذایی، دارو ونوشیدنی مورد مصرف قرار گرفته و در پاره ای از موارد اسانس آن پس از ساخت شیرینی جات به کار برده می شود.
امروزه پیشرفت روز افزون علم پزشکی در دنیا و کشف آثار سو ناشی از برخی داروهای شیمیایی باعث افزایش مصرف گیاهان دارویی به جای استفاده از داروهای شیمیایی شده است. بدین منظور روز به روز بر اهمیت استفاده از گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی به منظور درمان برخی امراض تأکید بیشتری می شود.
در کشور ایران که با توجه به شرایط مساعد آب و هوائی امکان رویش و کشت گیاهان دارویی کمیاب وجود دارد و از پیشینه تاریخی هزاران ساله ای در تولید داروهای گیاهی و عرقیات معطر بر خوردار است. امروزه به عنوان بزرگ ترین تولید کننده این عرقیات در دنیا مطرح و از این حیث در دنیا پیشتاز است.
عرقیات گیاهی (Herbal Essences) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 330190 شناخته می شود.
لازم به ذکر است که همه ی محصولات را به طور دقیق و جزئی نمی توان بررسی کرد و به همین علت گروهی از کالا ها را که مرتبط به کالای مورد نظر شما است، تحلیل و بررسی میکنیم تا استعداد های بازار محصول منتخب را در مناطق مختلف دنیا بشناسیم.
تمام گزارشات زیر براساس آنچه تا پایان سال 2018 میلادی در گمرکات اظهار و ثبت شده، درج شده است.
تلاش بر این است که با مطالعه این گزارشات فضای تجاری محصول مدنظرتان را بهتر بشناسید و با آگاهی بیشتر اسباب نتیجه گیری قوی تر را برای تجارت خود فراهم آورید.
آمار صادرات عرقیات گیاهی:
آمار واردات عرقیات گیاهی:
بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول از جمهوری اسلامی ایران را کشورهای هند، چین و عراق دارا هستند.
جمهوری اسلامی ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با عراق دارد. بازار آمریکا بیشترین ظرفیت تقاضا را برای کالای ذکر شده دارد.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.