صادرات هود از ایران:
هود آشپزخانه یکی از لوازم بزرگ و ضروری منزل به شمار می رود که کارکرد اصلی آن جذب بوی نامطبوع از محیط است.
همچنین به دلیل تأثیر این کالا در دکوراسیون آشپزخانه علاوه بر قدرت مکش هود، توجه به نوع و نمای ظاهری آن نیز اهمیت دارد. به همین صادرات هود آشپزخانه با توجه به تقاضای بالای آن تجارت سوددهی به شمار می رود.
با توجه به اینکه خانم های خانه دار و سایر افراد خانواده ساعات زیادی از روز را در آشپزخانه سپری می کنند و همینطور تغییر دکوراسیون منازل به سمت فضاهای باز و آشپزخانه های کوچک و اغلب اپن پیش روی کرده است دقت در تهویه هوای این محیط به عنوان قلب خانه، حائز اهمیت است. به همین دلیل این روزها در تمامی آشپزخانه ها، نزدیک به اجاق گاز وسیله ای به نام هود تعبیه شده است تا با مکش بو، دود و حتی چربی ناشی از پخت و پز، موجب تهویه بهتر هوا شود. با انتخاب هود متناسب با دکوراسیون علاوه بر جلوگیری از بوی نامطبوع، می توان ظاهری زیبا برای آشپزخانه ایجاد کرد.
هود آشپزخانه (Kitchen Hood) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 841460 شناخته میشود.
آمار صادرات هود:
آمار واردات هود:
کشورهای صادرکننده هود:
عمده صادرات هود آشپزخانه بازار جهانی در دست چین است و بعد از آن کشورهای ایتالیا، آلمان، لهستان و مکزیک قرار دارند.
سهم چین در بازار جهانی 29 درصد و 601,782 هزار دلار است. ایتالیا با 19 درصد و آلمان با 12 درصد در رتبههای بعدی قرار دارند. آمریکا، آلمان و فرانسه بیشترین میزان واردات این محصول را دارند.
نرخ رشد واردات هود:
کشور روسیه بهترین بازار رو به رشد به عنوان مقصد صادراتی هود را داراست. کشورهای هند، هلند، اسپانیا، آمریکا، کانادا، فرانسه، انگلیس و استرالیا نیز دارای رشد مثبت در پنج سال اخیر بوده اند.
انواع مدل های هود آشپزخانه:
اگرچه کاربرد تمامی هودها یکسان است، ولی با توجه به دکوراسیون و فضایی که در اختیار افراد قرار دارد،
انواع مختلفی از هود در بازار عرضه می شود که برخی از مدل های آن عبارتند از:
کشورهای ایتالیا، روسیه، لهستان، رومانی، دانمارک، یونان و بحرین کشورهای اشباع شده برای صادرات هود آشپزخانه هستند و بیشتر از ظرفیتشان به آنها این محصول صادر شده است.
در مقابل کشورهای انگلیس، فرانسه، اسپانیا، آمریکا، هند، کانادا، عراق، هلند، گرجستان، مصر و بلغارستان دارای پتانسیل صادراتی بالا هستند.
بهترین مقصدهای صادرات این محصول از ایران با توجه به میزان پتانسیل صادراتی و آسان بودن روابط تجاری دو کشور را کشور های آلمان، هند، عراق و گرجستان دارا هستند.
ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با عراق دارد. بازار آلمان بیشترین ظرفیت تقاضا را برای هود دارد.