صادرات دوچرخه:
اهمیت صادرات کالاهای غیر نفتی، تمامی صنایع را به تلاش وا داشته تا سهمی هر چند کوچک در این راستا داشته باشند. صادرات دوچرخه نیز با توجه به تولیدکنندگان داخلی و محصولات با کیفیت آن ها می تواند نقش پررنگی در صادرات غیرنفتی و ارزآوری براای کشور داشته باشد.
همه ما در دوران کودکی عاشق دوچرخه سواری بودیم همانطور که بچه های امروزی هم همین حس را نسبت به آن دارند. سن که بالا می رود استفاده از دوچرخه علل دیگری دارد که به شخصی که می خواهد از آن استفاده کند بستگی دارد. دوچرخه در دنیای امروز با توجه به افزایش الودگی هوا و ترافیک مجدد محبوبیت زیادی پیدا کرده و علاوه بر استفاده ی کودکان و ورزشکاران حرفه ای، آدم های زیادی نیز برای تفریح یا به عنوان وسیله نقلیه ی داخلی شهر از آن استفاده می کنند.
دوچرخه (Bicycle) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 871200 شناخته می شود.
آمار صادرات دوچرخه:
آمار واردات دوچرخه:
کشور های صادرکننده دوچرخه:
چین بیشترین حجم صادرات دوچرخه با 32 درصد از سهم بازار جهانی را داراست. چین تایپه با 15 درصد، هلند 9 و آلمان با 7 درصد و کامبوج با 5 درصد در رتبه های بعدی صادرات این محصول قرار دارند.
در واردات دوچرخه کشورهای آمریکا، آلمان و هلند بیشترین میزان واردات را دارا هستند.
نرخ رشد کشورهای واردکننده:
کشورهای اتریش، هلند و بلژیک همگی دارای بازار رو به رو در یک و پنج سال اخیر بوده اند. کشورهای فرانسه، آلمان و اسپانیا نیز در پنج سال گذشته و کانادا و انگلیس در یکسال اخیر دارای رشد مثبت بوده اند.
آلمان، انگلیس، فرانسه، آمریکا، بلژیک، سوئیس، لهستان و بلژیک از بازارهای با ظرفیت بالا برای صادرات دوچرخه هستند.
هلند، ایتالیا، اسپانیا، سوئد و آلمان از کشورهای با بازار اشباع شده برای صادرات دوچرخه از ایران میباشند.
بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات دوچرخه با توجه به ظرفیت بازار و روابط تجاری آسان را کشورها آلمان، هند و انگلیس دارا هستند. بازار آلمان بیشترین ظرفیت تقاضا را برای صادرات دوچرخه دارد.