صادرات انار ایران:
صادرات انار از دیرباز ارزآوری بسیار خوبی را برای کشور به همراه داشته است.بیش از نیمی از انار جهان در ایران تولید و به کشورهای مختلف جهان صادر می شود. درگذشته ایران تنها صادرکننده انار به دنیا محسوب می شد.
انار میوه درختی است که ارتفاع آن معمولا تا حدود 4 متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید. انار، بومی مناطق مرکزی و شرق ایران تا کوه های هیمالیا در شمال هند بوده و یکی از اولین گیاهان اهلی شده توسط انسان است.
دانه های انار اغلب قرمز و گاهی سفید یا به رنگ هایی بین آن دو می باشند. از نظر مزه هم به سه مزه شیرین، ترش و ملس تقسیم می گردند. از میوهٔ انار، آب انار، کنسانتره انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار تهیه می شود.
آیا می دانید ایران با تولید سالانه 800 هزار تن انار، بزرگ ترین تولید کننده انار در دنیا است و هندوستان دومین کشور تولید کننده این میوه است؟
صادرات انار و مهم ترین ارقارم صادارتی انار:
در ایران بیش از 740 نوع انار وجود دارد اما شهسوار دانه قرمز، میخوش، شیرین ساوه، آلک ساوه، ملس اصفهانی دانه قرمز، شیشه کپ خراسان و قجاق قم از انواع معروف انار ایرانی اند.
مرفولوژیکی ارقام صادراتی انار مناطق مختلف کشور که برای صادرکنندگان مقبولیت دارند عبارتند از: رنگپوست، رنگ دانه، طعم دانه، ضخامت پوست و وزن میوه.
انارهایی که دارای صفات مرفولوژیکی هستند و مناسب صادرات:
مهم ترین خواص انار:
انار سرشار از آنتی اکسیدان بوده و دارای مقادیر زیادی ویتامین ث و پتاسیم می باشد.
بر اساس تحقیقات انجام شده، انار دارای خواص درمانی است:
انار (Pomegrate) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره 081090 شناخته می شود.
لازم به ذکر است که همه ی محصولات را به طور دقیق و جزئی نمی توان بررسی کرد و به همین علت گروهی از کالا ها را که مرتبط به کالای مورد نظر شما است، تحلیل و بررسی میکنیم تا استعداد های بازار محصول منتخب را در مناطق مختلف دنیا بشناسیم.
تمام گزارشات زیر براساس آنچه تا پایان سال 2018 میلادی در گمرکات اظهار و ثبت شده، درج شده است.
تلاش بر این است که با مطالعه این گزارشات فضای تجاری محصول مدنظرتان را بهتر بشناسید و با آگاهی بیشتر اسباب نتیجه گیری قوی تر را برای تجارت خود فراهم آورید.
آمار صادرات انار:
آمار واردات انار:
بیشترین ظرفیت و پتانسیل صادراتی برای صادرات این محصول از جمهوری اسلامی ایران را کشورهای چین، عراق و روسیه دارا هستند. جمهوری اسلامی ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با ارمنستان دارد.
بازار چین بیشترین ظرفیت تقاضا را برای کالای ذکر شده دارد. چین بیشترین تفاوت بین پتانسیل صادرات و صادرات واقعی را از نظر ارزش نشان می دهد، ظرفیت باقیمانده صادرات به ارزش 4٫7 میلیون دلار است.