صادرات گیاه استویا مرغوب:
صادرات گیاه استویا مرغوب، یکی از فرصت های مطلوب و مناسب برای سرمایه گذاری و به دست آوردن سود و منفعت چشمگیر در عرصه جهانی محسوب می شود.
به طور کلی، استویا، به علت برخورداری از طعم بی نظیر و خاصیت های فراوان، از جمله محصولات پرطرفدار و خوش فروش به شمار می رود. برگ های استویا حاوی مواد شیرین کننده بوده که بهترین گزینه برای جایگزین کردن شکر تلقی می گردد.
مصرف این گیاه برای تنظیم فشار خون و قند خون بسیار تأثیرگذار و مؤثر می باشد. لازم به ذکر است که صادرات گیاه استویا مرغوب به علت خاصیت های منحصر به فرد و ویژه، به کشورهای گوناگونی، علی الخصوص کشورهای همسایه صورت می پذیرد.
علاوه بر این، برخورداری این گیاه از کربوهیدرات، فیبر، ویتامین های سی و ای، روی، منیزیم، سدیم، کلسیم، آهن، فسفر و پروتئین، صادرات گیاه استویا مرغوب را در دستور کار بسیاری از بازرگانان و تجار قرار داده است. ناگفته نماند که استویا، برای تولید شیرینی، شکلات و نوشابه های بی گاز و گازدار مورد استفاده واقع میشود.
ضرورت صادرات گیاه استویا مرغوب:
صادرات گیاه استویا مرغوب، در سال های اخیر با روند رو به رشدی همراه شده است. این گیاه به علت برخورداری از خاصیت فوق العاده و مثال زدنی، مورد توجه بسیاری از افراد، حتی در خارج از مرزهای کشور ما قرار دارد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که شرایط رشد گیاه استویا در خطه سرسبز شمال کشورمان به خوبی فراهم می باشد.
در این خطه به علت شرایط آب و هوایی ویژه، زمینه مناسب برای رویش این گیاه به بهترین نحو مهیا است. طبع استویا خشک و گرم بوده و در فصل سرما و زمستان برای مصون ماندن از سرماخوردگی تأثیر مطلوب و بسزایی دارد.
شایان ذکر است که صادرات گیاه استویا مرغوب، از خطه شمال به کشورهای همسایه در طی سال های اخیر در جریان بوده که در رونق اقتصادی این خطه سرسبز کشور تأثیرات بسزایی برجای گذاشته است.
ناگفته نماند که برگ خشک استویا از فواید و خواص درمانی فراوانی مانند کمک به هضم بهتر غذا، تقویت حافظه، جلوگیری از بروز آلزایمر، کاهش علائم افسردگی، کنترل میزان قند و چربی خون و مصون ماندن از ویروس سرماخوردگی، برخوردار می باشد.
از آنجایی که امروزه استفاده از گیاهان دارویی در میان جوامع مختلف اهمیت بالایی یافته است، صادرات گیاه استویا مرغوب به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و گیاهی، مورد استقبال بسیاری از جوامع قرار گرفته است. با توجه به افزایش مصرف و استفاده از گیاهان دارویی در طی این سال ها، می توان آینده روشنی را برای صادرات این نوع گیاه برآورد کرد.