صادرات نان ایرانی:
اگر به دنبال محصولی هستید که بازار متمایزی برای صادرات داشته باشد، ما صادرات نان را به شما پیشنهاد می کنیم. نحوه صادرات نان ایرانی نیز مشابه صادرات سایر مواد غذایی است.
در سال های گذشته به دلیل کمبود نان و واردات آرد و گندم، صادرات نان ممنوع شده بود. اما امروزه صادرات نان به دلیل اهمیت و ضرورت ارزآوری مجاز می باشد. برای صادرات نان، در ابتدا لازم است بازار هدف خود را انتخاب نموده و در خصوص نان مصرفی بازار هدف به ویژه استانداردها اطلاعاتی کسب نمایید.
کشور های همسایه ایران با بیش از 400 میلیون نفر جمعیت، بازار بسیار مناسبی برای صادرات نان ایرانی محسوب می شود. برخی از انواع نان های ایرانی از جمله نان لواش در برخی از کشور های همسایه همچون ارمنستان پرطرفدار است.
نحوه صادرات نان ایرانی تا اروپا و آمریکا:
بی شک اولین نکته ای که در خصوص صادرات نان ایرانی باید بدانید، این است که نان ایرانی صادراتی باید با کیفیت و طبق استانداردهای کشور هدف باشد. کشور های اروپایی و آمریکایی دارای استاندارد های ویژه ای برای واردات نان می باشند.
دومین نکته این است که لازم است تا نان ایرانی با بسته بندی حرفه ای و اصولی به تمامی بازارها از جمله بازارهای اروپایی و آمریکایی صادر شود. هر چند نان کالا با ماندگاری بالاست، اما کیفیت بسته بندی میتواند در افزایش هر چه بیشتر ماندگاری نان اهمیت زیادی داشته باشد. توجه کنید بسیاری از کشور ها، علاوه بر استاندارد هایی که برای نان مصرفی تعیین نموده اند، دارای استاندارد هایی برای بسته بندی نان نیز میباشند.
در حال حاضر بیش از 90% سرانه نان مصرفی در داخل کشور به روش های سنتی تولید می شود، پیشبینی می شود با افزایش تولید نان به روش های صنعتی و با تکنولوژی روز، بازارهای صادراتی نان ایرانی در اروپا، آمریکا و کانادا نیز به صورت قابل ملاحظه ای قابل توسعه باشد.
نمایشگاه های صنعت آرد
در سال های اخیر، نمایشگاه هایی در داخل کشور با موضوع صنعت آرد و نان به صورت بین المللی برگزار میشود.
پاسخ زینگ:
سلام.
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)