اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بیمه عمر و پس انداز

بیمه عمر در کشورهای مختلف سرتاسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. به طور متوسط هر فرد کانادایی و ژاپنی 5 بیمه عمر دارد. این بیمه شاید به دلیل معرفی نشدن و شناخته نبودن آن در ایران گمنام باشد؛ اما خدمات بسیار زیادی ارائه می دهد.

این بیمه حتی پس از مرگ بیمه گزار هم خدماتی ارائه می دهد! در اینجا می خواهیم درباره مبلغ بیمه عمر بعد از فوت صحبت کنیم و ببینیم با داشتن بیمه عمر چقدر می توانیم به خانواده و اطرافیان خود کمک کنیم تا در نبودمان دچار مشکلات مالی نشوند.

خدمات بیمه های عمر بعد از فوت

قبل از اینکه ببینیم بیمه عمر چه خدماتی بعد از مرگ ارائه می دهد و مبلغ بیمه عمر بعد از فوت چقدر است باید ببینیم بیمه عمر در کل چه خدماتی ارائه می دهد و کدام یک از انواع بیمه های عمر پس از مرگ بیمه گزار خدماتی دارند.

بیمه عمر انواع مختلفی دارد که تمام آن ها پس از مرگ خدمات ارائه نمی دهند. به مبلغی که پس از مرگ بیمه گزار به خانواده و ذی نفعان وی می رسد سرمایه فوت می گویند. بیمه های عمری که شامل سرمایه فوت می شوند عبارتند از:

  1. بیمه عمر و سرمایه گذاری
  2. بیمه تمام عمر
  3. بیمه عمر زمانی

برای اینکه متوجه شویم مبلغ بیمه عمر بعد از فوت برای این بیمه ها چقدر است ابتدا باید با ماهیت هر یک بیشتر آشنا شویم.

بیمه عمر و سرمایه گذاری بعد از فوت

بیمه عمر و سرمایه گذاری جامع ترین طرح بیمه عمر است. این بیمه هم در دوران حیات و هم پس از فوت بیمه گزار خدماتی را ارائه می دهد. قرارداد بیمه عمر و سرمایه گذاری غالباً طولانی مدت است و در طول مدت قرارداد پوشش هایی را به بیمه گزار ارائه می دهد.

در صورت بروز امراض خاص، ازکارافتادگی و… می توان از این بیمه خساراتی دریافت کرد. در پایان قرارداد نیز حق بیمه های پرداختی به علاوه سود حاصل از آن ها به بیمه گزار تعلق می گیرد. در صورتی هم که بیمه گزار قبل از پایان قرارداد فوت کند، سرمایه فوت به ذی نفعان وی تعلق خواهد گرفت. حال باید ببینیم مبلغ بیمه عمر بعد از فوت در این حالت چقدر است.

بیمه تمام عمر بعد از فوت

قبل از اینکه با مبلغ بیمه عمر بعد از فوت آشنا شویم بهتر است ببینیم سایر بیمه های عمر چه خدماتی دارند سپس مبلغ پرداختی آن ها را بعد از فوت بیمه گزار با یکدیگر مقایسه کنیم. بیمه تمام عمر یکی از انواع بیمه های عمر است که در صورت فوت بیمه گزار خدماتی ارائه می دهد.

همچنین در دوران حیات بیمه گزار امکان اخذ وام و استفاده از پوشش هایی را ایجاد می کند؛ اما خدمات این بیمه در کل کمتر از بیمه عمر و سرمایه گذاری است. این بیمه متعهد می شود هر زمان که بیمه گزار فوت کند، سرمایه فوت را به ذی نفعان وی پرداخت کند. مدت زمان این بیمه هم نامحدود است و پس از خرید این بیمه هر زمان که بیمه گزار فوت کند، سرمایه فوت به ذی نفعانش تعلق خواهد گرفت.

بیمه عمر زمانی بعد از فوت

بیمه عمر ساده زمانی تقریباً بین اکثر نمایندگی های بیمه منسوخ شده است و کمتر کسی آن را ارائه می دهد چرا که بیمه هایی مثل تمام عمر یا عمر و سرمایه گذاری به مراتب خدماتی بهتر ارائه می دهند. ماهیت این بیمه بدین صورت است که در صورت فوت بیمه گزار در مدت مشخصی، سرمایه فوت را به ذی نفعان وی اختصاص می دهد. درصورتی که در مدت مقرر بیمه گزار فوت نکند، هیچ خدماتی شامل او یا خانواده اش نخواهد شد.

عوامل مؤثر بر مبلغ بیمه عمر بعد از فوت

تا اینجا فهمیدیم که مبلغ بیمه عمر بعد از فوت به کدام یک از انواع بیمه های عمر تعلق می گیرد و کدام یک از آن ها بعد از مرگ بیمه گزار خدماتی ارائه می دهند. حال باید ببینیم این مبلغ چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد. از آنجا که بیمه عمر ساده زمانی تقریباً از بین رفته است لذا به بررسی بیمه عمر و سرمایه گذاری و بیمه تمام عمر بسنده می کنیم.

عوامل مؤثر بر سرمایه فوت بیمه عمر و سرمایه گذاری

همان طور که گفته شد درصورتی که بیمه گزار قبل از پایان قرارداد خود فوت کند، مبلغی تحت عنوان سرمایه فوت به ذی نفعانش می رسد. عوامل مؤثر بر مبلغ بیمه عمر بعد از فوت در این نوع از بیمه عبارت است از:

  1. سال قرارداد: مبلغ بیمه عمر بعد از فوت در این بیمه به اینکه بیمه گزار در چه سالی از قرارداد خود باشد بستگی دارد. برای مثال اگر بیمه گزار در سال سوم قرارداد خود باشد سرمایه فوت وی با وقتی که در سال بیستم قرارداد باشد تفاوت دارد. قراردادهای بیمه عمر و سرمایه گذاری معمولاً 5 تا 30 ساله است.
  2. حق بیمه پرداختی: بسته به اینکه بیمه گزار چه مبلغی را بابت حق بیمه بپردازد سرمایه فوت فرق دارد. به طور منطقی هر چه حق بیمه بیشتری پرداخته شود، مبلغ بیمه عمر بعد از فوت بیشتر می شود.

عوامل مؤثر بر سرمایه فوت بیمه تمام عمر

بیمه تمام عمر نسبت به بیمه عمر و سرمایه گذاری به نسبت ساده است. عواملی که بر مبلغ بیمه عمر بعد از فوت در این حالت مؤثر است حق بیمه درخواستی بیمه گزار و سن او است. در بیمه تمام عمر پرداخت حق بیمه بدین صورت است که برای مثال بیمه گزار به مدت 5 سال سالانه حق بیمه می پردازد و پس از آن حق بیمه ای نمی پردازد و از لحظه صدور بیمه نامه تحت پوشش خدمات آن است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
سعید جوانبخت:
س من دوسال و سه ماه بیمه ریختم برای پسرم الان هم فوت شده بیمه عمر چقد تعلق میگیرد هر سه ماه 120 تومان میریختم
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)

محمد کناری:
. پدرم بازنشسته تامین اجتماعیه۸ساله.۸ساله حق بیمه عمر ۱۱۷هزار تومن به ریال کم میشده.الان پرداختیه بیمه عمر به بچهاش چقدره؟؟؟
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)

علی سالارهابیلی :
پدرم ازسال ۱۳۷۰ بیمه تامین اجتماعی و عمر بوده سال۱۴۰۰فوت شده چه مبلغی باید پرداخت شود
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>