سازمان تأمین اجتماعی به منظور حمایت از بیمه شدگانِ تحت پوشش خود، برای جبران بخشی از هزینه های درمانِ شان، اضافه بر بیمه پایه و هم چنین جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین درمان با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، قراردادی منعقد کرده تا بازنشستگان، دغدغه هزینه های گزاف درمانی را نداشته باشند.
چه کسانی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می گیرند؟
بیمه شدگان اصلی که همان بازنشستگان و ازکارافتادگان هستند.افراد تحت تکفل، یعنی افرادی که دفترچه بیمه پایه دارند. (مانند بیمه تأمین اجتماعی، بیمه سلامت ایرانیان، بیمه خدمات درمانی و…) البته این افراد باید شرایطی داشته باشند که در ادامه به آن می پردازیم:
تعهدات بیمه تکمیلی
در سال قبل به دلیل رضایت مناسب بیمه شدگان از خدمات درمانی، قرارداد تأمین اجتماعی با بیمه آتیه سازان حافظ تمدید شد و البته سقف تعهدات نیز افزایش یافت. برای مثال؛ سقف تعهداتِ پاراکلینیکی1 از 500 به 700 هزار تومان افزایش پیدا کرد.
سقف تعهدات خدمات فوق تخصصی از 12 میلیون به 14 میلیون تومان و سقف خدمات طبی عمومی از 5 به 6میلیون تومان افزایش یافتند. سقف تعهدات پاراکلینیکی2 هم سیر صعودی از 300 هزار به 500 هزار تومان داشت. سقف آزمایش ها و پاتولوژی هم از 250 هزار به 400 هزار تومان رسید.
چطور از بیمه درمان مان استفاده کنیم؟
بیمه شدگان در صورت تمایل به استفاده از بیمارستان ها و مراکز جراحی طرف قرارداد، می توانند به یکی از شعب شرکت آتیه سازان حافظ مراجعه، و با ارائه دستور پزشک معالج و سایر مدارک لازم، معرفی نامه بیمارستان یا مرکز جراحی محدود موردنظر را دریافت کنند و موردپذیرش و درمان قرار بگیرند.
برای گرفتن معرفی نامه چه مدارکی لازم است؟
مدارک لازم برای دریافت هزینه بیمه درمان
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)