اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

ضرر صنعت هوایی 84 میلیارد دلاری از کرونا 
بر اساس تازه ترین گزارشی که از سوی کارشناسان فعال در سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا منتشر شده است، شیوع گسترده و پاندمی ویروس کرونا تا پایان سال جاری میلادی 84 میلیارد دلار بر صنعت هوایی جهان صدمه و ضرر و زیان وارد کرده است.

بر اساس این گزارش که در وبسایت simpleflying نیز آمده است، تمامی مناطق و کشورهای مختلف جهان به نوعی تحت تأثیر و تبعات منفی پاندمی بیماری کووید 19 قرار گرفته اند و تقریبا می توان گفت که هیچ کشوری از این تأثیرات منفی در امان نمانده است.

سازمان یاتا همچنین در تازه ترین پیش بینی های خود برآورد و اعلام کرده است که حجم ترافیک هوایی و درآمدزایی ایرلاین های مختلف حتی در سال آینده یعنی 2021 میلادی نیز به میزان قبلی خود در سال 2019 باز نخواهد گشت.

در بخش چشم انداز مالی این گزارش یاتا همچنین مدعی شده است: سال 2020 میلادی بدترین سال در تاریخ صنعت هوایی جهان به شمار خواهد رفت.

در جای دیگر این چشم انداز مالی ذکر شده است که حدوداً 2.2 میلیارد مسافر تا پایان سال جاری میلادی به مقاصد مختلف جهان جابجا شده و سفر خواهند کرد و این بدان معناست که شرکت های هواپیمایی به طور متوسط به ازای هر یک نفر مسافر 37.54 دلار ضرر خواهند کرد.

این بدان معناست که میانگین زیان دهی ایرلاین ها در هر روز برای باقی سال جاری میلادی حدود 23 میلیون دلار و برای کل سال نیز 84.3 میلیارد دلار خواهد بود.

در ماه آوریل میزان تقاضای مسافران برای سفرهای هوایی نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی 95 درصد کاهش یافته بود.

یاتا همچنین در ادامه این گزارش پیش بینی کرده است که حجم ترافیک هوایی در سال 2020 میلادی در بهترین حالت ممکن به 55 درصد از ظرفیت خود در سال گذشته خواهد رسید.

همزمان با شیوع گسترده و شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان بسیاری از ایرلاین ها به منظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خود را به مناطق گسترده ای از جهان که هم اکنون با کرونا به شدت درگیرند، تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده‌اند.

همین لغو پروازها موجب شده که شرکت های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده ای را متحمل شوند و بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. بسیاری از هواپیماها نیز هم اکنون در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.

همه این مسائل موجب شده که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از سوی شیوع ویروس کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی 11 سپتامبر به برج های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آنها آسیب های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود به گونه ای که انتظار می رود شیوع کرونا در جهان عنوان بزرگ ترین کابوس برای ایرلاین ها را به خود اختصاص دهد.

پیشتر کارشناسان سازمان هوانوردی بین المللی غیرنظامی ایکائو (ICAO) نیز با انتشار گزارشی مفصل در خصوص ضرر و زیان های مالی گسترده شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان تحت تأثیر شروع ویروس کرونا به شدت ابراز نگرانی کرده بودند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>