نکات بسته بندی مبلمان منزل در اسباب کشی:
نحوه بسته بندی مبلمان، یکی از مهمترین و حساس ترین نکات بسته بندی اسباب کشی است. بستهبندی مبل در اسباب کشی اهمیت زیادی برای مالکان و صاحبان اسباب و اثاثیهای که قرار است توسط کارگران شرکتهای اتوبار و باربری تهران جابجا شود، دارد. چرا که مبلمان یکی از اجزاء مهم اتاق پذیرایی و یا نشیمن خانهها است و محل نشستن مهمانها در خانه.
از این رو مبلمان اهمیت خاصی در دکوراسیون خانه دارد و به طور قطع هیچ کسی دوست ندارد که هنگام اسباب کشی و حمل اسباب و اثاثیه اش به منزل جدید (و یا دفتر جدید شرکت) مبلمان وی دچار کوچکترین آسیب دیدگی شود. در صورتی که چنین اتفاقی بیفتد طبیعتا منجر به ناراحتی افراد از آن شرکت باربری خواهد شد و ممکن است فرد ادعای خسارت کند.
از جمله این آسیب دیدگیها که خسارت بر جا میگذارد، می تواند شکستگی پایه های مبلمان، خراش افتادن بر روی بدنه چوبی مبل و یا پاره شدن سطح رویه پارچهای آن باشد. در هر صورت هر گونه خسارتی که وارد شود در بهترین حالت (در صورتی که قابل تعمیر باشد) ممکن است مبلغی هزینه جهت تعمیر بر روی دست آن فرد بگذارد و موجب نارضایتی وی از کل مراحل اسباب کشی و جابه جایی شود.
به همین جهت باید هنگام بسته بندی با استفاده از بهترین روش بستهبندی مبل صورت بگیرد. از این جهت داشتن نهایت دقت در هنگام بسته بندی مبلمان برای اسباب کشی و باربری اهمیت دارد تا طوری بدنه و پایههای آن بسته بندی شوند که نه تنها کوچک ترین آسیبی به آنها وارد نشود بلکه حمل و جابه جایی مبل نیز در اسباب کشی به آسانی توسط کارگران اتوبار انجام شود.
به یاد داشته باشید که بیشتر مبلهای خانگی و حتی اداری از جنس چوب هستند و دارای رویههای چرمی و یا پارچهای می باشند. از این جهت در صورت وارد شدن هر گونه خسارت به بدنه، پایهها و یا سطح رویه مبلمان، ممکن است تعمیر آن گران تمام شود و یا حتی در صورت تعمیر به خوبی روز اولش نشود.
از این جهت چند مسئله در زمان بسته بندی مبلمان باید توسط کارگران مورد توجه قرار گیرد. از جمله:
البته اینها صرفا نکات بسته بندی مبلمان در زمان اسباب کشی بود. کار به اینجا ختم نمی شود بلکه انتقال و جابه جایی مبل به درون ماشین باربری نیز یک بخش مهم دیگر است. به طوری که کارگران باربری در تمام مدتی که مبلمان را حمل می کنند تا به درون خودروی باربری (اعم از کامیون، وانت بار و یا خاور) ببرند باید مواظب باشند تا بدنه و پایه های مبل با در و دیوار برخورد نکند. همچنین در زمان گذاشتن مبل در ماشین باربری کاملا دقت کنند که مبل را آرام در گوشه ای قرار دهند که تا حد امکان کوچک ترین فشاری به بدنه و یا رویه آن وارد نشود.
ضمنا همانطور که اشاره شد تا حد امکان تمام بخش هایی از مبل مانند پایه ها، پشتی ها، بخش های اتصالات و قابل جدا سازی، یک به یک جدا شوند. سپس با استفاده از نایلون و فوم و یا کاغذ تا حد امکان فضاهای خالی دور مبل پر شود و بسته بندی آن صورت بگیرد. اگر با استفاده از کارتن های چند لایه بتوان مبل را بسته بندی کرد، در آن صورت ایمنی کار بیشتر بوده و تقریبا این حالت بهترین حالت بسته بندی مبلمان در باربری و اسباب کشی است.