اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

ترکیه
از ترکیه با عنوان «سرزمین انگورها» یاد می شود. قدمت کشت انگور در ترکیه به قرن هشتم باز می گردد. ترکیه ششمین تولید کننده ی برتر انگور در جهان است اما در تولید کشمش حرف اول را می زند. این کشور سالیانه 4 میلیون تن انگور در 550 هزار هکتار زمین زراعی تولید می کند. که 37٪ از کل انگور تولید شده تبدیل به کشمش می شود و باقی آن برای تهیه آبمیوه و یا عرضه ی میوه به بازار، استفاده می شود. انگورهای بدون هسته معمولا در نواحی دریای اژه کشت می شوند. کشمش های «سلطان»، رایج ترین نوع کشمش در ترکیه بوده که بیشترین میزان صادرات را نیز به خود اختصاص داده است. انگورهای این منطقه برای خشک شدن، یا مستقیماً زیر نور آفتاب قرار می گیرند و یا با استفاده از ماشین آلات خشک کن مشابه مایکروویو، خشک می شوند. سپس کشمش های به دست آمده را بسته بندی کرده و به بازار عرضه می کنند. ترکیه به بیش از 100 کشور جهان، از جمله هلند، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه و استرالیا کشمش صادر می کند

آمریکا
کشمش، از جمله رایج ترین میوه های خشک شده ی مصرفی در آمریکا است. معمول ترین نوع کشمش این کشور «کشمش بدون هسته ی تامسون» است. از دیگر انواع آن می توان به «سلما پیت»، «مسقط» و «سلطان» اشاره کرد. کشمش های صادراتی آمریکا معمولا در ایالت کالیفرنیا تولید می شوند. طی سال های 2014 و 2015، میزان 332٫760 تن کشمش به ارزش 709٫5 میلیون دلار در آمریکا تولید شد. مجموع زمین های زراعی کشت انگور کالیفرنیا در حدود 280٫000 هکتار برآورد می شود. تنها کشوری که بیش از آمریکا کشمش صادر می کند، ترکیه است. آمریکا در سال های 2014 و 2015، تقریباً 140٫000 تن کشمش به کشورهای مختلف جهان صادر کرد. کشمش آمریکا تحت نظر «کمیسیون اداری کشمش» این کشور خرید و فروش می شود. این سازمان همچنین وظیفه ی تعیین میزان تولید، بررسی کیفی و قیمت گذاری کشمش را نیز بر عهده دارد.

ایران
سالانه حدود 68 میلیون تن انگور در جهان تولید می شود که ایران با تولید حدود سه میلیون تن یازدهمین تولیدکننده این میوه در جهان به شمار می رود و پس از آمریکا و ترکیه نیز سومین صادرکننده کشمش است. 27٪ از مجموع کشمش های صادراتی دنیا، از ایران صادر می شود که سالیانه 250 میلیون دلار عاید این کشور می کند. ایران به بیش از 100 کشور دنیا از جمله استرالیا، بریتانیا، آمریکا، ایتالیا و فرانسه کشمش صادر می کند. بر اساس اطلاعاتی که از میزان کشاورزی ایران طی سال های 2014 و 2015 به دست آمده، این کشور سالانه 122٫595 تن کشمش تولید می کند. برخی از رایج ترین کشمش های تولید شده در ایران عبارت اند از کشمش زرد، سلطان، سبز و سیاه.

از دیگر کشورهای بزرگ تولید کننده کشمش می توان به یونان، شیلی، آفریقای جنوبی، ازبکستان و افغانستان اشاره کرد. هر یک از این کشورها، سالانه بیش از 30٫000 تن کشمش تولید می کنند. عمده کشمش تولیدی در این کشورها، به کشورهای دیگر صادر می شود. کشمش بدون هسته ی سلطان، فراوان ترین نوع کشمش تولیدی در کشورهای یاد شده است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
امیر :
میالم با صادر کننده کشمش همکاری داشته باشم ب هر اندازه لازم
سیّدمحمّدزعفرانچی:
انگور پیوندی به سیب هیدروفونیک بهترین بازار را پیدا می کند
امیر رجب اه:
۱تن کشمش سنعتی
بهمن معصومی :
سلام تامین کننده مویز فخری درجه ۱ صادراتی هستم
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>