اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کشورهای بسیار زیادی در دنیا وجود دارند که شهرت زیادی در صنعت صادرات دارند. برخی از کشورها محصولات بسیار ضروری را تولید می کنند و آنها را به کشورهای نیازمند به این محصولات صادر می کنند. اقتصاد یک کشور در نتیجه صادرات بیشتر و بیشتر است که رونق می یابد.

کشورهای زیادی هم وجود دارند که به صادرات در میزان انبوه می پردازند. همه کشورهای دنیا محصولی را صادر یا وارد می کنند. صادرات در میزان انبوه به شدت اقتصاد یک کشور را افزایش می دهد. در این نوشتار 10 بزرگ ترین و برترین کشورهای صادرکننده جهان را می شناسیم.

کشورهای صادرکننده بسیار زیادی در دنیا وجود دارند. صادرات یک محصول بین یک کشور و کشوری دیگر انجام می شود و موجب رشد و رونق اقتصاد یک کشور می شود. اصلی ترین هدف صادرات رسیدن به ثبات و پایداری اقتصادی است. در ادامه به بررسی 10 بزرگ ترین و برترین کشورهای صادرکننده جهان در سال 2018 می‌پردازیم.

انگلستان:
انگلستان یکی از بزرگ ترین کشورهای صادرکننده دنیا در سال 2018 است. رتبه ششم بزرگ ترین اقتصاد دنیا به کشور انگلستان تعلق دارد. تولید ناخالص داخلی انگلستان هم در بخش خرید و هم برابری قدرت خرید در رتبه 22 جهانی قرار دارد.

اصلی ترین محصولات صادراتی این کشور عبارتند از:
کالاهای تولیدی، مواد شیمیایی، مواد غذایی، تنباکو و نوشیدنی. کشورهای آلمان و ایالات متحده شرکای صادراتی انگلستان هستند. هلند، فرانسه، جمهوری ایرلند و بلژیک نیز شرکای صادراتی مهمی برای کشور انگلستان به شمار می روند. به همین دلیل است که انگلستان در رتبه دهم این فهرست قرار گرفته است.

روسیه:
روسیه یکی از بزرگ ترین کشورهای صادراتی در دنیا به شمار می رود. روسیه هشتمین کشور بزرگ دنیا از لحاظ اقتصادی محسوب می شود. در این کشور فلزات گرانبها، سوخت فسیلی از جمله نفت و گاز طبیعی فراوان وجود دارد. روسیه همچنین توانست از بحران مالی جهانی جان سالم به در ببرد.

اصلی ترین محصولات صادراتی روسیه عبارتند از:
نفت خام و محصولات نفتی، گاز طبیعی، انواع فلز، چوب و فرآورده های چوبی، مواد شیمیایی، محصولات تولیدی، سخت افزارهای نظامی و سلاح های نظامی. به همین دلیل این کشور در رتبه نهم در فهرست 10 بزرگ‌ترین کشور صادرکننده دنیا قرار گرفته است.

ایتالیا:
نهمین اقتصاد بزرگ دنیا به کشور ایتالیا تعلق دارد. ایتالیا از زیرساخت های بسیار متنوع و همچنین اقتصاد صنعتی بسیار متنوعی برخوردار است.

صادرات اصلی ایتالیا عبارت است از :
محصولات مهندسی، پارچه و پوشاک، مواد تولیدی، وسایل نقلیه موتوری، تجهیزات حمل ونقل، مواد شیمیایی، مواد غذایی، انواع نوشیدنی، تنباکو، مواد معدنی و فلزات غیر آهنی. اصلی ترین شرکای صادراتی ایتالیا عبارتند از آلمان، ایالات متحده امریکا، فرانسه، اسپانیا، انگلستان و سوئیس. از این روی ایتالیا دررتبه هشتم در فهرست 10 کشور صادراتی برتر دنیا قرار گرفته است.

هلند:
هلند یکی از بزرگ ترین کشورهای صادرکننده دنیا است. اقتصاد این کشور در رتبه بندی جهانی جایگاه هفدهم را به خود اختصاص داده است. اقتصاد هلند در نتیجه بحران مالی با رکود مواجه شد. هلند کشوری است که به خوبی شناخته شده است و از بورس سهام خوبی برخوردار است.

اصلی ترین محصولات صادراتی این کشور عبارتند از:
ماشین آلات و تجهیزات، مواد شیمیایی، سوخت و مواد غذایی. شرکای صادراتی اصلی هلند عبارتند از آلمان، بلژیک، فرانسه، انگلستان و ایتالیا. به همین دلیل هلند در رتبه هفتم از 10 کشور بزرگ صادرکننده دنیا قرار گرفته است.

کره جنوبی:
کره جنوبی ششمین کشور صادرکننده بزرگ دنیا به شمار می رود و اقتصاد این کشور در رتبه بندی جهانی جایگاه پانزدهم را به خود اختصاص داده است.

اصلی ترین محصولات صادراتی کره جنوبی عبارتند از:
تجهیزات وسایل نقلیه موتوری، فولاد، کامپیوتر، کشتی و پتروشیمی. کشورهای چین، ایالات متحده امریکا و ژاپن اصلی ترین شرکای صادراتی این کشور به شمار می روند. به همین دلیل است که کره جنوبی در رتبه ششم از فهرست 10 کشور صادرکننده بزرگ دنیا قرار گرفته است.

فرانسه:
فرانسه یکی از بزرگ ترین صادرکنندگان دنیا است و در رتبه پنجمین کشور برتر جهان از لحاظ اقتصادی قرار گرفته است. فرآورده های کشاورزی، ماشین آلات، حمل ونقل، هواپیما، پلاستیک، مواد شیمیایی، مواد پتروشیمی، آهن، فولاد، انواع نوشیدنی و لوازم الکترونیکی اصلی ترین محصولات صادراتی این کشور به شمار می روند.

اصلی ترین شرکای صادراتی فرانسه عبارتند از:
آلمان، ایتالیا، اسپانیا، بلژیک، انگلستان، ایالات متحده امریکا و هلند. فرانسه یکی از بزرگ ترین کشورهای صادرکننده در جهان است. از این روی این کشور رتبه پنجم در فهرست 10 کشور برتر صادرکننده دنیا را به خود اختصاص داده است.

ژاپن:
اقتصاد ژاپن در رتبه سوم جهانی قرار گرفته است و بیشترین صنایع الکترونیکی دنیا به کشور ژاپن متعلق است.

مهم ترین محصولات صادراتی ژاپن عبارتند از:
اجسام نیمه هادی، وسایل نقلیه موتوری، آهن و فولاد، قطعات خودرو، مواد پلاستیکی و ماشین آلات تولید برق. چین، ایالات متحده امریکا، استرالیا، عربستان صعودی، امارات متحده عربی و کره جنوبی اصلی ترین شرکای صادراتی کشور ژاپن محسوب می شوند. ژاپن در رتبه چهارم از فهرست 10 کشور برتر صادرکننده دنیا قرار گرفته است.

ایالات متحده امریکا:
ایالات متحده امریکا سومین کشور صادر کننده بزرگ دنیا است و بزرگ ترین اقتصاد دنیا به این کشور تعلق دارد. گفته می شود که ایالات متحده امریکا کشوری موفق است و از زیرساخت هایی بهره مند است که به خوبی توسعه یافته اند. کالاهای سرمایه ای، مواد و تجهیزات صنعتی، سوخت، تولیدات نفتی، هواپیما و تجهیزات مرتبط با آن مهم ترین محصولات صادراتی این کشور به شمار می روند. به این ترتیب این کشور در رتبه سوم از بین 10 کشور صادرکننده برتر دنیا قرار گرفته است.

آلمان:
آلمان دومین کشور صادرکننده بزرگ دنیا به شمار می رود و اقتصاد آن در رتبه چهارم جهانی قرار گرفته است. همچنین آلمان بزرگ ترین اقتصاد در سرتاسر اروپا را به خود اختصاص داده است. لیگنیت ( زغال قهوه ای) و نمک پتاسیم به وفور در این کشور یافت می شود.

تعداد منابع موجود در این کشور چندان زیاد نیست اما آلمان از همین منابع اندک به درستی بهره برداری می کند. وسایل نقلیه موتوری، ماشین آلات، مواد شیمیایی، کامپیوتر، لوازم الکترونیکی، تجهیزات الکتریکی، مواد پیتروشیمیایی، فلزات، تجهیزات حمل ونقل، مواد غذایی، پارچه و منسوجات، لاستیک و تولیدات پلاستیکی مهم ترین محصولات صادراتی این کشور هستند. اصلی ترین شرکای صادراتی آلمان عبارتند از ایالات متحده امریکا، هلند، انگلستان، ایتالیا، چین، استرالیا، بلژیک و سوئیس. این کشور رتبه دوم از 10 کشور صادرکننده برتر دنیا را به خود اختصاص داده است.

چین:
چین بزرگ ترین کشور صادرکننده دنیا به شمار می رود و در رتبه دوم اقتصاد جهانی قرار گرفته است. چین کشوری است که نرخ صادرات آن از وارداتش بیشتر است.

مهم ترین محصولات صادراتی کشور چین عبارتند از :
دستگاه های الکتریکی، ماشین آلات مخصوص پردازش اطلاعات، پوشاک، پارچه و منسوجات، فولاد، آهن، تجهیزات نوری و پزشکی. ژاپن، کره جنوبی، ایالات متحده امریکا، آلمان و استرالیا اصلی ترین شرکای صادراتی این کشور به شمار می روند. باین ترتیب کشور چین در رتبه نخست از 10 کشور صادرکننده برتر دنیا قرار می‌گیرد.

کشورهای زیادی در دنیا وجود دارد که با هدف صادرات و کسب درآمد به تولید محصولات بیشتری می پردازند. کشورهایی که میزان صادرات آن ها بیشتر است، از جایگاه اقتصادی بهتری نیز برخوردار هستند.

کشورهای زیادی در دنیا هستند که منابع مناسبی در اختیار ندارند اما از منابع موجود خود به شیوه ای درست بهره برداری می کنند. یک کشور باید به منظور بالابردن سطح اقتصادی خود از منابع موجود به درستی استفاده کرده و با هدف صادرات به تولید بیشتر بپردازد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>