ترخیص قهوه از گمرک
آیا می دانید قهوه جز کالای لوکس ایرانی محسوب می شود؟ قهوه در اولویت 10 واردات قرار دارد بنابراین سود بازرگانی آن دو برابر می شود.
آیا می دانید مجوزهای لازم جهت ترخیص و واردات قهوه چیست؟ واردات قهوه مستلزم اخذ مجوز قبلی از وزارت بهداشت می باشد. ضمناً مشمول استاندارد نیز می باشد.
آیا جهت واردات قهوه ممنوع است؟ ممنوعیتی جهت واردات قهوه وجود ندارد، تنها برخی مجوزهای قبلی یا بعد از ورود باید اخذ گردد.
آیا می دانید بیشترین واردات قهوه به ایران از کدام کشورها است؟
کشورهای بزرگ تولید کننده قهوه عبارتند از: برزیل، ویتنام، اندونزی، کلمبیا، هند، اتیوپی، پرو، گوآتمالا، مکزیک، هندوراس
در بین کشورهای صادرکننده قهوه خام به ایران، امارات با صادرات بیش از 666 تن قهوه بونداده نیمی از بازار قهوه وارداتی به ایران را در دست دارد و پس از آن کشورهای ایتالیا و ترکیه و اندونزی با صادرات بیش از 300 تن قهوه بونداده از بزرگ ترین صادر کنندگان قهوه در بسته بندی های آماده خرده فروشی به ایران هستند.
ترخیص انواع قهوه از جمله:
خدمات مربوط اخذ مجوز سازمان حفظ نباتات ( قرنطینه) و مجوز بهداشت
تعرفه گمرکی جهت ترخیص قهوه
تعرفه گمرکی ترخیص قهوه با توجه به انواع آن اعم از بو داده یا بو نداده، کافئین گرفته یا نگرفته، در بستهبندی خرده فروشی یا عمده فروشی، کوبیده، ... در کتاب مقررات واردات و صادرات تنظیم گردیده و دارای حقوق و عوارض متفاوتی است.
مثلاً قهوه بو داده کافئین گرفته در بسته بندی آماده برای خرده فروشی دارای 32% حقوق گمرکی و سود بازرگانی (4% حقوق گمرکی+28% سود بازرگانی) است که با احتساب دو برابر سود بازرگانی حقوق و عوارض آن 60% (60=4+2*28) خواهد بود و 9% نیز مالیات ارزش افزوده دارد.
تعرفه گمرکی قهوه بو نداده و کافئین نگرفته در بسته بندی خرده فروشی به وزن یک کیلو و کمتر 09011110 میباشد.
تعرفه گمرکی قهوه بو نداده و کافئین گرفته در بسته بندی خرده فروشی به وزن یک کیلو و کمتر 09011210 میباشد.
تعرفه گمرکی قهوه بو داده کافئین نگرفته 090121 میباشد.