مجسمه سازی از هنرهای ماندگار تجسمی در بین اقوام و فرهنگ های مختلف می باشد. مجسمه سازی در قدیم یکی از راه های انتقال فرهنگ در بین اقوام مختلف شناخته می شده. در ساخت مجسمه از هر ماده حالت پذیری استفاده می شود. از جمله چوب می توان به، سنگ، گل یا همان سفال، گچ و ….. اشاره کرد. در واقع مجسمه سازی هنر حالت دادن به متریال های مختلف برای بیان اندیشه هاست. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تجارت مجسمه هستید ادامه این مقاله را مطالعه فرمائید.
واردات صادرات مجسمه:
در اصطلاح صادرات به معنای ارتباط با بازار های خارجی و تقاضای خارجی برای کالای کشور می باشد و واردات تقاضا و نیاز ما به کالای تولید شده در کشور دیگر می باشد. امروزه واردات و صادرات نقش بسیار حساس و با اهمیتی را در کشور ها ایفا می کند زیرا با پیشرفت جوامع و گسترده و پیچیده شدن نیاز های انسانی، یک کشور به تنهایی نمی تواند تمام نیاز های داخلی خود را تامین نماید.
مجسمه یکی از کالاهایی که است از کشور های مختلفی نظیر ترکیه، ایتالیا، چین و … وارد ایران می شود، و متقابلا به کشور های عراق، سوئد و دانمارک صادر می شود. همچنین قابل توجه است که واردات کالا به ایران، قوانین و ضوابط خاص خود را دارد و افرادی که اقدام به واردات کالا می کنند باید با شرایط و قوانین این مسیر آشنایی کافی را داشته باشند تا در زمان ترخیص کالا دچار مشکلی نشوند. در ضمن برای واردات داشتن کارت بازرگانی الزامی می باشد. کارت بازرگانی سندی است که به موجب آن می توان در صادرات و واردات کالا فعالیت داشت.
برخی از خدمات در زمینه ترخیص مجسمه از گمرک به شرح زیر می باشد:
پاسخ زینگ:
سلام.
برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.