اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

شرایط صادرات مواد غذایی به عراق
شرایط صادرات مواد غذایی به عراق مانند صادرات محصولات غذایی متنوع به کشورهای مختلف به شکل ویژه‌ای تعیین می شود که رعایت این قوانین از سوی صادرکنندگان مواد غذایی و همین طور شرکت های صادراتی امری ضروری قلمداد می گردد.

ضرورت پایبندی به مقررات وضع شده از کشور مبدا برای پذیرش کالاهای صادراتی از طرف صادرکنندگان سبب تدوام و استمرار روابط تجاری بین آنها خواهد شد.شرایط صادرات مواد غذایی به عراق با توجه به تنوع در امر محصولات صادراتی به شکل خاصی صورت می گیرد.در هر صورت در این مقوله تجاری نیز حساسیت های خاصی وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

برای این که سرمایه های ملی و انسانی در امر صادرات به میزان مناسبی حفظ شوند و در نهایت توسعه و درآمد زایی مناسبی از امر صادرات به وجود آید باید به نکات مورد نظر در امر صادرات توجهی ویژه شود.

صادرات مواد غذایی به عراق مانند صادرات به سایر کشورها اگر به شکلی درست و با طی کردن روندی قانونی انجام شود در نهایت رشد و توسعه اقتصادی را در بر دارد. امر صادرات مواد غذایی با رعایت ضروریات و استانداردهای مناسب می تواند تبدیل به یک امر مناسب جهت درآمد و ایجاد اشتغال شود.

ضروریات و شرایط صادرات مواد غذایی به عراق
برای امر صادرات باید شرایط صادرات مواد غذایی به عراق که به شکلی تفکیک شده تعریف شده اند توجه شود از جمله این موارد شامل:

  • بازاریابی که به عنوان یک گام مهم در امر صادرات به ویژه صادرات مواد غذایی تلقی می شود و با توجه به نیاز بازار هدف از جمله بازار عراق به مواد غذایی خاص می توان به صادرات آن محصولات اهتمام ورزید.
  • کسب مجوز برای امر صادرات که از طرف سازمان های زیربط صادر می شود و برای امر صادرات همه اقلام به ویژه مواد غذایی از ضروریات مهم محسوب می شود.
  • تعیین قیمت صادرات برای محصولاتی که قرار است به کشورهای هدف صادر شوند.
  • در مرحله بعدی برای صادرات باید یک پیش فاکتور به کشور مورد نظر ارسال شود که دربردارنده مشخصات کالای صادراتی می باشد که در نهایت برای خریداران ارسال می گردد.
  • دریافت گواهی بازرسی کالا که این گواهی را اغلب خریداران درخواست می دهند و در نهایت این گواهی از طرف موسساتی صادر می شود که به شکل مناسبی مورد اطمینان و توافق طرفین معامله هستند.
  • صدور فاکتور که شامل فاکتور فروش کالا می باشد که به کشور مبدا ارسال می گردد.
  • سپردن پیمان یا تعهد ارزی که از بانک دریافت می شود و شخص متعهد می شود که ارز حاصل از صادرات را برگرداند.
  • عقد قرار داد بیمه که برای کالا تا رسیدن به مقصد به شکل مناسبی بیمه می شود و توسط شرکتهای بین المللی حمل و نقل تحویل کشور مبدا خواهد شد.
  • تحویل کالا به گمرک که در نهایت کالا به گمرک تحویل داده می شود و اظهارنامه صادراتی تنظیم می‌گردد.
  • ارسال کالا که در نهایت شرکت صادراتی یا صادر کننده کالا جواز خروج را به شرکت حمل و نقل تحویل می‌دهد و کالا بارگیری شده و راهی مقصد می شود.
  • مرحله آخر دریافت واریزنامه برای صادر کننده می باشد.

شرایط صادرات مواد غذایی به عراق مانند صادرات همه اقلام مصرفی تعیین می شود که در این امر باید مجوزهای مناسب اخذ شود و با رعایت نکات ضروری تعیین شده امر صادرات صورت گیرد.

رعایت مناسب شرایط صادرات مواد غذایی به عراق
از آنجایی که عراق در همسایگی ایران قرار دارد و به دلیل سهولت دسترسی به بازار این کشور و هم مرز بودن شهرهای آن به ایران به عنوان یک کشور هدف صادراتی در نظر گرفته می شود. به دلیل طرفداران زیادی که در عراق برای مواد غذایی ایرانی وجود دارد می توان محصولات غذایی از جمله محصولاتی را که در این کشور به میزان کمتری یافت می شوند را هدف صادرات قرار داد.

ایران به عنوان یکی از عمده ترین صادرکنندگان سیمان به عراق می باشد اما در مقوله محصولات غذایی نیز می‌توان امر صادرات را به وضوح مشاهده کرد. با رعایت شرایط صادرات مواد غذایی به عراق و رعایت قوانین مربوطه می توان به آینده بهتر در امر صادرات به این کشور از سوی ایران امیدوارتر شد.

عراق نیز مانند بسیاری از کشورهای وارد کننده محصولات قوانین و استانداردهای خاصی برای تامین کالای خود در نظر گرفته است که رعایت آنها از سوی کشور مبدا حائز اهمیت می باشد. صادرات کالا و مواد غذایی به عراق باید با استفاده از برچسب لاتین یا عربی انجام شود.

کنترل بهداشت و رعایت استانداردهای مناسب برای محصولات ایرانی که به صورت تازه یا بسته بندی شده تهیه می شوند از جمله شرایط صادرات مواد غذایی به عراق می باشد که در نتیجه یک معامله موفق و تداوم در توسعه روابط تجاری بین دو کشور را در بر خواهد داشت.

شرایط صادرات مواد غذایی به عراق و تنوع محصولات صادراتی
به طور کلی با توجه به تنوع محصولات غذایی که در ایران وجود دارد و مصحولات کشاورزی باکیفیت می توان تنوع بالایی از مواد غذایی صادراتی را به عراق در نظر داشت. این مواد غذایی شامل محصولات کشاورزی در انواع مختلف می شوند که در نوع تازه و از نوع بسته بندی شده عرضه می شوند.

انواع محصولات دامی گوشتی نیز در مقوله مواد غذایی صادراتی قرار می گیرند. از جمله این محصولات گوشتی می توان از مرغ نام برد که به میزان قابل توجهی به عراق صادر می گردد.

شرایط صادرات مواد غذایی به عراق اگر به درستی از سوی صادرکنندگان رعایت شود و با توجه به استانداردهای مناسب محصولات غذایی و بسته بندی های مناسب تعیین شده که در این زمینه وجود دارد سبب درآمدزایی بیشتر خواهد شد.

توسعه اقتصادی در هر کشوری با امر صادرات نیز امکان پذیر است که برای کشور ما با توجه به ثبات در تولید محصولات کشاورزی می توان توجهی خاص به امر صادرات داشت.

تدوام ارتباطات مناسب تجاری بین دو کشور در صورتی حاصل خواهد شد که شرایط صادرات به نحو درستی رعایت شود و رضایت کشور مقصد تامین گردد. در این صورت می توان به درآمد مناسب حاصل از صادرات امید داشت.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نرجس غلامي:
سلام لطفا من رابراي صادرات پودر سوخاري راهنمايي بفرمائيد
پاسخ زینگ:
سلام.
برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.

محمد امیریان :
سلام لطفا در زمینه صادرات عسل به کشورهای همسایه و یا امکان ارسال توسط صادرکنندگان برای بنده مهیا هست یا خیر توضیح بفرمائید
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)

نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>