توجه
وب سایت زینگ هیچ فعالیتی در زمینه نقل و انتقال پول ندارد و این مطلب صرفا جهت آگاهی شما بازنشر شده است. لطفا در مورد انتقال وجه با ما تماس نگیرید.
انتقال پول از ایران به پاکستان
این نوشتار به بررسی اجمالی انتقال پول از ایران به پاکستان می پردازد. از زمان خلقت انسانها همواره به مبادله و نقل و انتقال در بین خود مشغول بوده اند. و کم کم تجارت و بازرگانی شکل گرفت و سکه های زر و سیم پدیدار شدند و ابزارهای مالی تکامل یافتند و شکل پیچیده ای به خود گرفتند در این فرایند توسعه ای نقش دو عامل کاملا مشهود و ملموس می باشد.
بررسی تاریخچه نقل و انتقال پول و شکل گیری صنعت بانکداری
برای اولین بار صراف ها با تعیین عیار فلزات مختلف فرایند معاوضه و انتقال آنها را راحت تر کردند شکل ابتدایی بانکداری از سرزمین حکومتی بابل آغاز گردید و در امپراتوری یونان باستان و سرزمین چین نیز اشکال ساده و ابتدایی از بانکداری به وجود آمد.نظام بانکداری با گذر از قرون وسطی و دوران رنسانس صنعتی رفته رفته توسعه پیدا کرد و به شکل امروزی و پیشرفته خود درآمد.
نقش بانک ها در نقل و انتقال پول
بانک ها با ارائه خدمات نوین به فعالان اقتصادی ( تولید کنندگان، صادر کنندگان و…)ثابت کردند که می توانند نقش نقل و انتقال پول را در بین کشورها به خوبی انجام دهند. به طوری که در حال حاضر اکثر نقل و انتقالها فقط از طریق شبکه بانکی میسر است و این در مورد انتقال پول از ایران به پاکستان نیز صادق است.
روش های انتقال پول از ایران به پاکستان
برای انتقال پول از ایران به پاکستان راههای متفاوتی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد و هر کدام از روشها را به اندازه کفایت و اهمیت موضوع تشریح خواهیم کرد.
حواله های ارزی
در این حواله ها بانک مبدا در ایران پرداخت مبلغ تعیین شده ای را به بانک کارگزار در پاکستان می دهد و این حواله توسط کارگزار به حساب شخص اعمال میگردد.
شبکه سوئیفت
حواله های ارزی توسط سیستم بین المللی سوئیفت ارسال می گردند ولی در ایران به دلیل وجود محدودیت هایی که در اثر تحریم ها اعمال گردیده است شبکه سوئیفت با چالش هایی رو در رو شده است به همین دلیل انتقال پول از خارج از کشور به ایران با مسائل عملی مواجه می باشد.
خدمات انتقال پول از پاکستان به ایران مورد نیاز بعضی از اقشار جامعه است که در ذیل به آن ها اشاره میگردد.
چک مسافرتی
چکی که بانک صادر کننده آن را برای کارگزاری خود در خارج از کشور صادر می کند و مبلغ آن کاملا مشخص است و به صورت امانی قابل خرید و فروش می باشد. که این روش نیز یکی از روش هایی است که می تواند در نقل و انتقال ارز از ایران به پاکستان مورد استفاده قرار گیرد بدین صورت بانک مرکزی و یا هر بانک دیگری که اختیار صدور این نوع چک ها را دارد چک را در ایران صادر و به کارگزاری خود در پاکستان می سپارد.
چک های ارزی
که شکل خاصی از برات ارزی هستند و این روش نیز می تواند جز روش های انتقال پول از ایران به پاکستان باشد.
اعتبار نامه مسافرتی (اعتبار ساده)
اعتبار نامه ای است که مسافران می توانند تا مبلغ مشخصی ارز از کارگزاری های بانک مربوطه در سایر کشورها دریافت کنند و افراد می توانند با چک های ارزی انتقال پول از ایران به پاکستان داشته باشند.
کارت های بانکی
که پیدایش آن ها به سال 1946 میلادی در امریکا بر می گردد که دارای تنوع زیادی هستند و با وجود آنها نیازی به حمل پول نیست و به راحتی می توان انتقال پول از ایران به پاکستان داشت.
ضمانت نامه های ارزی
سندی است که در آن فرد برای انتقال ارز از ایران به پاکستان به بانک مراجعه کرده و بانک که نقش ضامن را دارد ضمانت نامه را صادر می کند و فرد آن را تحویل ذینفع خارجی می دهد.
اعتبارات و بروات اسنادی
که به دو گروه برات ارزی و اعتبار تقسیم بندی می گردد و در نقل و انتقال پول ازایران به پاکستان کاربرد دارد.
جمهوری پاکستان کشوری در جنوب غرب آسیا است که اسلام اباد پایتخت این کشور است و البته به خاطر مسائل سیاسی تنش ها و درگیری هایی در این کشور وجود دارد.
پاکستان یکی از کشورهای در حال توسعه است ولی در سال های اخیر اقداماتی در زمینه ساخت و تولید و خدمات انجام داده اند و توانسته ان درآمد های ارزی خود را افزایش بدهند و از حمایت های صندوق بین المللی پول برخوردار شوند.
سازمان های موثر در نقل و انتقال پول
امروزه سازمان ها و نهاد های بین المللی نقش موثر و تعیین کننده ای در قانون گذاری و نحوه نقل و انتقال پول دارند که به دو مورد از آنها اشاره می گردد:
صندوق بین المللی پول و گروه بانک جهانی
این دو نهاد نقش اساسی و تعیین کننده ای در تسهیل نقل و انتقال پول دارند.بانک جهانی یک موسسه دولتی است که کاملا به صورت یک بانک عمل می کند ودر راستای تامین مالی اوراق قرضه نیز منتشر می نماید.صندوق بین المللی پول به عنوان وام دهنده عمل می کند و یکی از هدف های آن کمک مالی به کشورهای عضو در راستای توسعه این کشور ها می باشد.
کمیته بیست، کمیته موقت و کمیته توسعه
در سال 1971 و همزمان با از بین رفتن نظام برتون وودز با اهدف اصلاح نظام پولی شکل گرفت و قوانینی در این کمیته ها شکل گرفت که منجر به تسهیل نقل و انتقال پول بین کشورها شد.
پاسخ زینگ:
سلام.
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام.
از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
توجه
وب سایت زینگ هیچ فعالیتی در زمینه نقل و انتقال پول ندارد و این مطلب صرفا جهت آگاهی شما بازنشر شده است. لطفا در مورد انتقال وجه با ما تماس نگیرید.