اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

صادرات فرآورده های نفتی
صادرات فرآورده های نفتی برای ایران به لحاظ بهره مندی مناسب از ذخایر نفت و گاز به شکلی گسترده، داشتن موقعیت جغرافیایی مناسب ایران جهت انجام صادرات و معاملات در سطح بین الملل توسعه زیادی داشته است. در نهایت نزدیکی ایران با کشورهایی که در حال رشد و توسعه در بازار های بین المللی می باشند و بازار مصرف مناسبی دارند سبب می شود که امر صادرات در مقوله های مختلف امری بدیهی و مهم تلقی گردد.

در این میان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با استفاده از متخصصان موجود در زمینه صادرات و مزیت های رقابتی که در این راستا وجود دارد دارای امکانات فنی مناسبی می باشد و با استفاده از مخازن موجود برای ذخیره سازی این فرآورده های نفتی دارای امکاناتی مطلوب و پیشرفته در خصوص امر حمل و نقل است. این شرکت در مدت زمانی کوتاه با تعهدات لازم توانسته است به شکل مناسب و موفق در بازارهای نفتی نفوذ کند که از جمله این بازارهای نفتی می توان کشورهای چین، ژاپن، سنگاپور، امارات، کره جنوبی و افریقا را نام برد.

در بین کشورهای همسایه نیز کشورهای عراق، افغانستان، نخجوان و ارمنستان دارای بازارهایی مناسب برای صادرات فرآورده های نفتی می باشند.در حالی که سایر بازارهای نفتی بین المللی تحولات اقتصادی زیادی را در زمینه رکود اقتصادی پشت سر گذاشته اند این حضور می تواند به عنوان یک فرصت مناسب برای صادرات فرآورده های نفتی به این کشورها قلمداد شود.

صادرات فرآورده های نفتی به شیوه های مختلف
وجود راه کارهای مناسب در زمینه نقل و انتقالات فرآورده های نفتی به کشورهای همسایه و کشورهای متقاضی این فرآورده ها می تواند در مدت زمانی کوتاه تامین کننده نیاز بازار هدف بوده و علاوه بر تامین وجوه مالی و توسعه روابط، رضایت مشتریان را تا حد زیادی جلب کند.

با صادرات مواد نفتی به کشورهای همسایه و تنوعی که در این فرآورده ها و ذخایر نفتی وجود دارد در نهایت می‌توان درآمد اقتصادی مطلوبی را مشاهده کرد. با گسترش روابط و همین طور افزایش درآمد حاصل از صادرات فرآورده های نفتی می توان به توسعه مناسب اقتصادی حاصل از این روند امید داشت.

فرآورده های تولید در پالایشگاه های کشور با تنوع بالا و همین طور ساز و کارهای مناسب عملیاتی می توانند با استفاده از فرایندهای مالی و پرسنلی خود گام موثری در زمینه تولید و صادرات فرآورده های نفتی به کشورهای دیگر داشته باشند.

اصولا کشورهای متقاضی برای واردات و خرید فرآورده های نفتی ایران با توجه به مایحتاج خود جهت تامین مواد نفتی به شکلی متنوع درخواست خود را مبنی بر نیاز به این فرآورده ها در حجم متفاوت ارائه می دهند. پس از طی مراحلی مشخص می توان برای صادرات فرآورده های نفتی اقدام نمود.

انجام کلیه امور مربوط به صادرات فرآورده های نفتی به شکلی قانونی و به صورت مناسبی انجام پذیر است و شرکت های مزبور در این زمینه امر صادرات را به شکلی تخصصی با استفاده از روش های استاندارد در ارسال این مواد تا رسیدن به مقصد انجام می دهند.

امکان ارسال مناسب فرآورده های نفتی
امکانات مختلف شرکت های نفتی برای ذخیره سازی مناسب فرآورده های نفتی حاصل از پالایشگاه های مختلف و تجربیات مناسب کارشناسانی که در این زمینه فعالیت دارند امکان ذخیره سازی و همین طور انتفال فرآورده های نفتی را به شکلی درست برای بازارهای بین المللی عهده دار می باشند.

عرضه درست و به موقع این مصحولات با حفظ رعایت نکات مناسب در امر صادرات فرآورده های نفتی به کشورهای همسایه با سرعت مناسب سبب جلب اعتماد از سوی شرکای تجاری خواهد شد و در این صورت روابط به شکلی گسترده ادامه خواهد داشت.

تامین فرآورده های نفتی برای کشورهای مختلفی که متقاضی این فرآورده ها هستند اگر در حجم مورد تقاضا امکان پذیر باشد در نتیجه سبب تداوم این روابط و در نهایت سبب رشد مناسب در جهت صادرات این ترکیبات خواهد بود.

توجه مناسب به بازارهای مصرف در کشورهایی که بازاری آنها رو به رشد هستند یکی از اهداف اصلی جهت تجارت برای فرآورده های مفتی می باشد که مورد توجه صادر کنندگان این فرآورده ها و محصولات پالایشگاهی قرار گرفته است.

مراحل فروش و صادرات مستقیم فرآورده های نفتی
فروش و صادرات فرآورده های نفتی طی مراحل خاصی صورت می گیرد که این مراحل شامل:

  • دریافت درخواست مشتریان در مورد انواع فرآرده های نفتی
  • بررسی تقاضای مورد نظر از طرف شرکت تامین کننده و بررسی امکان تامین محصول مورد تقاضا
  • دریافت و بررسی دقیق اطلاعات مشتری مبنی بر توانمندی جهت دریافت محصول
  • انجام مذاکرات مورد نظر در خصوص تامین فرآورده و نحوه ارسال و شرایط جاری در بازارهای بین المللی
  • صدور پیش فاکتور برای تقاضای مورد نظر
  • استعلام واریز وجه از طرف شرکت درخواست کننده
  • عقد قرار داد و مجوزهای گمرکی
  • دریافت استعلام و آمار برداشت فرآورده خریداری شده
  • و در نهایت فاکتور فروش می شود.

هر یک از انواع فرآورده های نفتی و گازی با روش های مختلف از جمله فروش مستقیم و فروش از طریق بورس میسر می باشند که هر یک مراحل مختلفی را شامل می شوند. به هر ترتیب برای انجام درست صادرات فرآورده های نفتی طی کردن این مراحل به شکل قانونی بسیار مهم است.

روند صادرات فرآورده های نفتی
با تشدید رکودی که در بازارهای بین المللی از لحاظ پولی و مالی ایجاد می شود می توان با ارائه راهکارهای مناسب و تمهیداتی مطلوب توسط متخصصان و کارشناسان مجرب در این زمینه صادرات فرآورده های نفتی را با حجم مناسب به کشورهای هدف انجام داد.

در روند صادرات فرآورده های نفتی بهتر است که با وجود شرایط خاص و تغییرات عمده ای که در عرصه بین‌المللی به وجود آمده است با استفاده از مزایای گوناگون حجم صادرات را تا حد قابل توجهی بالا نگه‌داشت. به هر میزان که کشور در حال خودکفا شدن برای تهیه فرآورده های نفتی به شکل های مختلف گام بردارد در نهایت مازاد این فرآورده های نفتی برای صادرات به کشورهای مختلف کمتر می شود. در نهایت با استفاده از زیر ساخت های مناسب در عرضه بین المللی می توان صادرات فرآورده های نفتی را به شکل مناسبی به ثمر رساند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>