پمپ سوخت در موتور دیزل سولزر سرعت پایین از نوع ولو (valve type) می باشند که طراحی خاص خود را دارند. در این نوع طراحی، هر دو سیلندر دارای یک باکس پمپ سوخت هستند.
در سیستم شکل بالا، پلانجر به cam follower متصل شده است. پلانجر سبب حرکت دادن د اهرمی می شود که به آن ها متصل است.هر کدام از این اهرم ها یکی از ولوها را کنترل می نماید.
تکیه گاه اهرم ها به نحوی تعبیه شده که جهت باز و بسته شدن ولوها همواره مختلف باشد هیچ گاه همزمان گشوده نشوند. به عنوان مثال در شکل زیر وقتی پلانجر به سمت بالا در حرکت است، ساکشن ولو به سمت پایین حرکت می کند و اسپیل ولو به سمت بالا.
پیستون هر کدام از ولوها اندکی لقی دارد تا به محض بالا آمدن پلانجر شروع به باز شدن نکند.
هر دو ولو از بالا تحت فشار فنر می باشند.
در این نوع پمپ سوخت وجود یک relief valve الزامی است که در شکل زیر لحاظ نشده است.
تشریح عملکرد سیستم:
شکل 1:
شکل 2:
شکل 3:
شکل 4:
تغییر تایمینگ و کنترل میزان سوخت به یکی از روش های زیر انجام می گیرد:
در طراحی های جدید این امکان وجود دارد که وقتی موتور خاموش است، سوخت با فشار پایین (در حدود 7 بار) به انژکتور برود و بازگردد و بدین ترتیب سوخت گرم باقی بماند.
در پمپ سوخت های ولو تایپ این امکان بدین صورت لحاظ شده است که در زمان خاموش بودن موتور، می توان پمپ تامین سوخت را روشن نگهداشت. بدین ترتیب سوخت با فشار 7 بار به داخل پمپ سوخت می رسد و با فرض باز بودن ساکشن ولو آزادانه از مسیر خروجی که یه شیر یکطرفه است عبور کند و به انژکتور برسد.طبیعی است که این فشار برای تزریق سوخت کافی نیست و در یک مسیر بسته می چرخد و به سیستم باز می گردد.