هرنوع کالایی شرایط ترخیص خاص خود را دارا می باشد. لوازم خانگی از کالاهای اولویت 10 است که واردات آن ها با ارز متقاضی و پرداخت سود گمرکی دو برابر است.
برخی از کالا های وارد شده لوازم خانگی:
روال ترخیص لوازم خانگی برای کسی که خارج از کشور زندگی می کرده و الان تصمیم به اقامت در کشور خودش را دارد همه ی لوازم خانگی شامل مبلمان، لوازم آشپزخانه و خرده ریزهای آشپزخانه، فرش و پرده، از پرداخت عوارض معاف هستند، و توجهی به ارزش آن ها نخواهد شد، چرا که آنها لوازم شخصی یک فرد بوده.ولی اگر در آن اقلامی نو باشد باید عوارض آن را بپردازد.
با هدف انتقال به محل اقامت، موارد زیر از پرداخت عوارض معاف هستند
برند و مدل و شماره سریال وسایل باید روی کارتن و بسته بندی آن ثبت شود.
مدارکی که شخص برای ترخیص لوازم منزلش لازم دارد
پاسپورت اجازه ی اقامت برای 12 ماه که توسط اداره ی مهاجرت تایید شده باشد اجازه کار برای 12 ماه کامل توسط در صورتی که در مدت مقرر شده کالای خود را از گمرک خارج نکنید هزینه دموراژ می خورید.
قوانین گمرکی
در قسمت 16م کتاب مقررات صادرات و واردات فصل 85م لیست برخی از لوازم صوتی و تصویری به همراه کد تعرفه مربوط به آن ها آمده است.
ترخیص لوازم خانگی و صنعتی
جهت ترخیص لوازم خانگی برقی و غیر برقی از گمرک، لوازم خانگی و صنعتی مانند یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و.. با گروه بازرگانی معتبر در ارتباط باشید.
ترخیص انواع لوازم برقی شامل:
جهت واردات لوازم خانگی برقی نیاز به استانداردهای مورد نیاز (به لحاظ کیفی، زیست محیطی، بهداشتی و مدیریتی و میزان مصرف انرژی) است.
لوازم خانگی صنعتی است که برای صنایع فولاد، پتروشیمی، مس و... ارزش افزوده ایجاد می کند.
ترخیص انواع لوازم دکوری از قبیل:
ترخیص لوازم آشپزخانه از قبیل:
ترخیص انواع لوازم اشپزخانه شامل:
واردات و ترخیص کالای مستعمل لوازم خانگی و صنعتی نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون ماده 1 مستقر در وزارت صنعت، معدن و تجارت دارد معمولاً کمیسیون ماده 1 برای لوازم خانگی مستعمل مجوز صادر نمی کند.