اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

برق

امروزه صنعت حمل و نقل در آستانه تغییری بزرگ در زمینه برقی کردن کامیون ها و کشنده ها قرار دارد. پرسشی که مطرح می شود این است که آیا روزی خواهد رسید که کامیون هایی 24 یا 48 ولت داشته باشیم … و چه مدت زمانی برای رسیدن به آن روز لازم است؟

به احتمال بسیار زیاد ظرف یک دهه آینده شاهد سیستم های الکتریکی بسیار متفاوتی برای کامیون ها خواهیم بود که با سیستم های امروزی تفاوت بسیار زیادی خواهند داشت. نیاز کامیون های امروزی به برق باعث شده است تأمین کنندگان برق مجبور بشوند ظرفیت تولیدشان را بالا بروند.

نیاز برقی کامیون های یک بزرگراه عادی در حال حاضر بین 3 تا 5 کیلووات است ولی برنامه هایی در دست اقدام است تا این ظرفیت تا سال 2030 به 40 کیلووات افزایش پیدا کند. البته در حال حاضر دستیابی به چنین هدفی با محدودیت های زیادی روبروست و برای رسیدن به این هدف کارهای زیادی باید انجام شود.

خلاصه کلام این که ما نیاز داریم سیستم های برقی را ارتقاء دهیم، ولی آیا روزی به کامیون های 24 یا 48 ولتی خواهیم رسید؟ به عقیده کارشناسان، در حال حاضر دستیابی به کامیون های 24 یا 48 ولت امکان پذیر نیست و دستیابی به آن ها ممکن است 10 تا 15 سال طول بکشد، تا آن زمان هم زیرساخت های بهتری خواهیم داشت و هم کمپانی های خودروسازی فرصت کافی خواهند داشت تا طراحی خودروها را تغییر بدهند.

امروزه صنعت حمل و نقل جاده ای استرالیا هم از سیستم 12 ولتی استفاده می کند و هم از سیستم 24 ولتی چون از تجهیزات آمریکایی و اروپایی به طور همزمان استفاده می کند، یعنی بعضی از کامیون هایی که در استرالیا مورد استفاده قرار می گیرند 12 ولتی هستند و برخی دیگر 24 ولتی و این امر مشکلاتی را به وجود آورده است.

البته در آمریکای شمالی چنین مشکلی وجود ندارد و تحولات با سرعت بیشتری رخ خواهند داد، با این حال، سیستم 24 ولتی کمی قدیمی به نظر می رسد و زیاد با فناوری های پیشرفته ای که امروزه مهندسان از آن صحبت می کنند سنخیت ندارد. به عقیده کارشناسان، ممکن است سیستم 24 ولتی در حال حاضر مفید باشد ولی هزینه بر است و محدودیت هایی دارد که در آینده پاسخگوی نیازها نخواهد بود.

به گفته کارشناسان، سیستمی که بتواند با کامیون های هیبرید آینده و تجهیزات آن ها سازگاری داشته باشد، سیستم 48 ولتی است چون زمان مورد نیاز برای شارژ آن، چهار برابر کمتر از زمان مورد نیاز برای شارژ سیستم 12 ولتی است، به این ترتیب میزان مس مورد نیاز و همچنین هزینه های تعمیر و نگهداری به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. از طرفی، برق 48 ولت به معنای این است که همه تجهیزات الکترونیکی کامیون ها می‌توانند با یک ولتاژ کار کنند، پس می توان سیستم را بسیار ساده کرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>