کشور سنت کیتس، کشوری جزیره ای در دریای کارائیب، غرب آنتیگوا و باربودا و شرق جزایر ویرجین آمریکا می باشد که پایتخت آن شهر باسه تر است. بعد از شهر باسه تر، تنها شهر مهم و بزرگ کشور سنت کیتس، شهر چارلز تاون می باشد. کشور سنت کیتس از دو جزیره کوچک و بزرگ تشکیل شده است که نویس جزیره کوچک تر و سنت کیتس، جزیره بزرگ تر می باشد.
حکومت کشور سنت کیتس، پادشاهی و زبان رسمی آن انگلیسی است. نام این کشور تا سال 1986 میلادی، سنت کریستوفر و نویس بود. کشور سنت کیتس، اولین کشور استقلال یافته از استعمار انگلستان می باشد که در سال 1983 میلادی اعلام استقلال کرد. این کشور جز اولین جزایری بود که توسط اروپایی ها کشف شد. نظام حکومتی سنت کیتس بر پایه نظام دموکراتیک و فدرالی می باشد. نظام حاکم بر این کشور برپایه پادشاهی می باشد که ملکه الیزابت دوم به عنوان رئیس دولت این کشور تعیین شده است. ملکه در کشور سنت کیتس توسط فرماندار عمومی معرفی می شود که او بر اساس توصیه های نخست وزیر و کابینه دولت عمل می کند. ریاست پارلمان کشور سنت کیتس برعهده نخست وزیر است و همچنین تمامی امورات مربوط به وزارت امور خارجه به عهده وی می باشد.
کشور سنت کیتس به 14 ایالت تقسیم شده است:
واحد پول کشور سنت کیتس، دلار کارائیب شرقی با واحد جزء (سنت) است و صادرات این کشور را شکر تشکیل می دهد، صنعت گردشگری نیز در این کشور رواج گسترده ای دارد. کشور سنت کیتس از اعضای کشورهای همسود به شمار می آید.
اقتصاد کشور سنت کیتس به صادرات شکر و کشاورزی و همچنین تولید دستگاه های تولید نور و صنعت گردشگری متکی می باشد که به دلیل شرایط بسیار خوب آب و هوا و طبیعت زیبای این کشور و شرایط ایده آلی که این کشور برای گردشگری ایجاد کرده است، بسیاری از افراد این کشور را برای گذراندن تعطیلات انتخاب می کنند. حضور گردشگران در کشور سنت کیتس در سال های 2007 و 2009 نشان دهنده افزایش درآمد این کشور از این صنعت درآمدزا می باشد و با افزایش حضور گردشگران درخواست برای خرید املاک و مستغلات در این کشور افزایش یافت که در این راستا کشور سنت کیتس شرایط ایده آلی را برای افراد متقاضی خرید ملک فراهم کرد که در این راستا شرایط سرمایه گذاری در سنت کیتس می تواند یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت سنت کیتس به حساب آید.
طبق هزینه های بالای تولید شکر و قیمت های پایین جهانی دولت سنت کیتس تصمیم گرفت اقتصاد این کشور را بر پایه صرفا تولید شکر به تولیدات دیگر کشاورزی و همچنین صنعت گردشگری سوق دهد. یکی دیگر از منابع تولید در اقتصاد سنت کیتس تولید پوشاک است و باید در نظر داشت این کشور یکی از بزرگ ترین تولید کننده محصولات الکترونیک در منطقه کارائیب می باشد.
90 درصد نژاد مردم کشور سنت کیتس را سیاهان و 5 درصد را دورگه سیاه و سفید تشکیل می دهند، همچنین دین 84 درصد مردم سنت کیتس پروتستان و 6 درصد آنها کاتولیک هستند. به عبارتی اغلب مردم سنت کیتس پیرو دین مسیحیت هستند و اکثر مسیحیان این کشور پیرو مذهب پروتستان هستند مابقی ادیان در این کشور جز اقلیت در این کشور به حساب می آیند. زبان انگلیسی زبان رسمی مردم این کشور است..
اکثر جمعیت کشور سنت کیتس مهاجران آفریقایی هستند که حدود 75 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند و حدود 12 درصد دورگه های آفریقایی و سفید پوست هستند که حدود 11درصد مابقی نژادهای آسیایی و اروپایی در این کشور حضور دارند که جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.
در حال حاضر کشور سنت کیتس دارای دو فرودگاه بین المللی می باشد که یکی از بزرگ ترین فرودگاه های بین المللی در این کشور فرودگاه رابرت لرد براشو است و همچنین فرودگاه دیگری که در این کشور فعالیت دارد فرودگاه ونس می باشد.
یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت در سنت کیتس، اقامت از طریق سرمایه گذاری در سنت کیتس می باشد که این راه جز قدیمی ترین برنامه های اقامتی سرمایه گذاری در سطح جهان می باشد. اخذ اقامت و تابعیت کشور سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری مزایای بسیاری دارد که فرد متقاضی زمانی که اقدام به سرمایه گذاری در سنت کیتس کرد می تواند تمامی اعضای خانواده خود را وارد این کشور کند و برای اعضای خانواده او نیز پاسپورت و حق شهروندی صادر می شود.افرادی که پاسپورت این کشور را دارند می توانند بدون اخذ ویزا به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کنند و با داشتن گذرنامه این کشور نیز می توانند بدون اخذ ویزا به 130کشور سفر کنند.
آموزش کودکان در کشور سنت کیتس نیز مانند اکثر کشورها به صورت اجباری می باشد و 8 مدرسه عالی و متوسطه دولتی در این کشور وجود دارد و همچنین چندین مدرسه خصوصی نیز وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
با این که کشور سنت کیتس یک کشور کوچک است اما مکان های دیدنی زیبا و بسیاری دارد.برخی از جاذبه های دیدنی کشور سنت کیتس به شرح زیر است: