اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

رانندگی شغلی است که به علل مختلف می تواند منجر به انواع بیماری ها شود؛ به عنوان مثال راننده همیشه کارش نشسته است. کار نشسته هم از عواملی است که باعث می شود فرد مستعد بیماری های قلبی عروقی شود. ارتعاشات ماشین نیز فرد را مستعد بیماری های اسکلتی- عضلانی می کند.

این روزها رانندگی در خیابان های شلوغ اعصاب فولادین می خواهد. حالا فرض کنید قرار باشد از صبح تا شب پشت فرمان بنشینید و ساعت ها در ترافیک و ازدحام رانندگی کنید؛ درست مثل یک راننده کامیون یا تاکسی.

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چه خطراتی سلامت راننده ها را تهدید می کند؟
بیشتر راننده ها تحرک بدنی چندانی ندارند و همین موضوع موجب ایجاد عوارض جسمی مختلفی در راننده ها می شود که از جمله مهم ترین آن ها می توان به مشکلات اسکلتی عضلانی، دردهای مفصلی در نواحی ستون مهره ها، گردن، شانه، مچ دست و پا، آرنج و زانو اشاره کرد، مشکلاتی که به واسطه نشستن های طولانی مدت و نادرست بروز می کند.

البته این همه ماجرا نیست، ثابت بودن راننده در حالت نشسته و آویزان ماندن پا به مدت طولانی نیز موجب بیماری تورم رگ های پا یا واریس می شود.

از طرفی بد نشستن موجب از بین رفتن آب دیسک بین مهره ای در ستون فقرات خواهد شد و به محض وارد شدن یک ضربه یا فشار، بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد.

صندلی راننده حتماً باید قابلیت تغییر داشته باشد تا راننده بتواند شیب صندلی، نحوه نشستن و فاصله اش را از کف اتومبیل و فرمان تنظیم کند، در چنین شرایطی عصب سیاتیک فرد آسیب می بیند، به این ترتیب که درد از ناحیه کمر شروع می شود و پاها به شدت تیر می کشد، اما متأسفانه درمان این عارضه در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.

بسیاری از راننده ها بنا به دلایلی مجبورند بیشتر از هشت ساعت در روز یا در ساعات غیرمعمول به عنوان مثال از شب تا صبح رانندگی کنند. این موضوع می تواند موجب بروز ایجاد اختلال خواب شود، میزان استرس و تنش را در فرد افزایش دهد.

توصیه های ایمنی

  • درست نشستن پشت فرمان، مهم ترین توصیه به راننده هاست.
  • صندلی حتما باید قابلیت تغییر داشته باشد تا راننده بتواند شیب صندلی، نحوه نشستن و فاصله اش را از کف اتومبیل و فرمان تنظیم کند، چرا که قد و وزن همه راننده ها مثل هم نیست.
  • همچنین صندلی باید در موقعیتی تنظیم شود که فرورفتگی ها و بیرون آمدگی های پشت را بپوشاند. پاها نیز نباید کشیده شود، بلکه باید به راحتی و بدون خم شدن به پدال ها برسد.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>